Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Eurodinamic

Motoutilaje de care ai nevoie!
0374430467, 0374430467

Debitator Sthil TS 700

42240112800
Model:
42240112800
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0374430467
Pret:
6935 lei
 
 

Detalii produs

Utilaj de debitat, foarte puternic si performant cu sistem de filtrare a aerului preliminara de tip ciclon. Indeplineste cotele gazelor de emisie corespunzatoare EPA II si EU II. Utilizabil acolo unde felul si grosimea materialului necesita un motor cu o putere ridicata. Design cu pozitia de prindere optimizat. ElastroStart, compensator si ventil de decompresiune. Racord pentru racordarea la apa si disc din rasina sintetica (diametrul de 350 mm), produse incluse in pachetul de livrare. Utilizabil condus manual sau cu caruciorul de ghidare FW 20.

Date tehnice:
Adancime maxima a taieturii mm  125
Capacitate cilindrica cm  98,5
Diametrul discului abraziv mm  350
Greutate kg 1)  12
Nivel de presiune acustica dB(A) 2)  101,0
Nivel de putere acustica dB(A) 2)  113,0
Nivel de vibratii stanga/dreapta m/s 3)  6,6/4,5
Putere kW/CP  5,0/6,8

Dotare de serie
Tensionare STIHL semiautomata a curelei Dupa desfacerea suruburilor de strangere cureaua trapezoidala este adusa automat la intinderea corecta prin forta arcurilor. Aceasta aduce cea mai buna transmisie de forta si o uzura foarte mica.

STIHL ElastoStart Ca urmare a fortei de compresie la pornirea motorului in 2 timpi, se genereaza varfuri de forta care solicita muschii si incheieturile. ElastoStart minimizeaza acest efect in mod simtitor. Un element special tampon din manerul de pornire se intinde in functie de forta de tractiune permitand astfel o pornire lina fara varfuri de forta.

Compensator Compensatorul STIHL, o unitate de reglare din carburator, are grija ca in caz de murdarire a filtrului de aerului sa nu intervina o supralubrifiere a amestecului. In felul acesta eficienta ramane constanta un timp mai indelungat. Filtrul trebuie curatat abia cand este incarcata 80% din suprafata. Astfel sunt posibile utilizari foarte indelungate fara intrerupere.

Sistem anti-vibratii Elementele de tampon minimizeaza in mare masura vibratiile transmise de la motor catre brate si palme. Astfel sunt menajate fortele in timpul taierii.

Ventil de decompresie Supapa de decompresiune lasa sa se evacueze la pornire o parte a amestecului compactat din cilindru este lasata. Astfel se reduce clar forta de tractiune necesara de la cablul demaror. Utilizatorul este despovarat iar intregul sistem de pornire al motorului este menajat.

Dotare ulterioara    Carucior de transport Cu combinatia de masini de debitat si carucior de ghidaj STIHL lucrarile de reparatii la drumuri pot fi executate repede, curat si exact. Deoarece utilajele pot fi transportate si cu caruciorul de ghidaj montat, este asigurata o utilitate economica si in cazul schimbarii locului de utilizare (similar imagine)

Putere - 6,8 CP
Adancime max. taietura - 125 mm
Disc taiere - 350 mm
Greutate 12 Kg.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Eurodinamic
Persoana de contact: Ionescu Ovidiu
Adresa: Str. Morii, Nr. 28
Localitate: Breasta
Judet: Dolj
Telefon: 0374430467
Telefon mobil: 0374430467
Website: http://motosape-motocoase.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi