Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sampierana Spa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Miniexcavatoare si buldoexcavatoare
1 €
Brand
Eurocomach
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Suntem producatori si comercializam pe piata din Romania utilajele marca Eurocomach, utilaje construite de catre compania italiana Sampierana Spa.

Dispunem de o gama diversificata de miniexcavatoare, incepand cu cel de 1tona si terminand cu cel de 10 tone; oferim la vanzare 4 modele de miniancarcatoare (doua senilate si alte 2 pe roti de caucic); mai oferim deasemeni 10 modele diferite de minidumper, un model de buldoexcavator articulat, precum si alte12 modele de de miniexcavatoare ce pot fi personalizate in functie de cererea fiecarui client in parte.

Comercializam deasemeni tot ce inseamna cale de rulare pentru excavatoare senilate sau buldozere ale diferitelor case de productie (CASE, O&K, NEW HOLLAND,FIAT HITACHI, FIAT KOBELCO,TEREX, ATLAS, KOMATSU, ect)

Comercializam piese de schimb pentru utilaje agricole, este vorba de marci consacrate: CASE IH, MASEY FERGUSON, FARMEC, NEW HOLLAND, LAVERDA, STEYER.

Comercializam piese de schimb pentru utilaje de constructii, marci precum: CASE, NEW HOLLAND, KOMATSU, FIAT HITACHI, FIAT KOBELCO, HITACHI, TEREX, O&K, etc.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura