Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Etedi Import Export Srl

Profesionalism din 1993
0768920414, 0733041134

Dispersor probiotice BA 1200 pentru sisteme HVAC

Dispersor probiotice BA 1200
Model:
Dispersor probiotice BA 1200
Out of stock
Telefon:
0768920414
Pret:
5250 lei
 

Detalii produs

Dispersorul de probiotice BA 1200 este special conceput pentru difuzarea probioticelor in sistemele HVAC, in tubulatura.

Acest dispozitiv este special proiectat pentru a raspandi Enviro-Biotics ® (probioticele) in tubulatura contaminata a echipamentelor HVAC, realizand o curatare microbiala si raspandind probioticele in aerul incaperilor.

BA-1200 este fabricat cu o carcasa metalica, instalarea este rapida si usoara, acopera spatii de maxim 1160 mp, foloseste un flacon de 500 ml de probiotice.

Pachetul contine: Dispersor probiotice BA 1200 + 1 cartus de 500 ml solutie probiotice. Cartusul se consuma in maxim 3 luni, in functie de suprafata deservita:

- incaperi de max 387 mp: 3 luni

- incaperi de max 581 mp: 2 luni

- incaperi de pana max 1160 mp: 1 luna

Echipamentul se racordeaza in tubulatura echipamentelor HVAC, fiind programabil, functionarea fiind complet automata.

Probioticele sterilizeaza aerul si suprafetele afectate de virusuri, bacterii, alte particule daunatoare sanatatii. Elimina factorii patogeni de pe suprafete precum: mese, scaune, covoare, perne, tastatura, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa, inainte de a deveni aeriene.

Recomandat pentru: sisteme de tubulatura HVAC.

Cum functioneaza?

Difuzorul pulverizeaza in tubulatura HVAC, la intervale periodice de timp, cu ajutorul unei pompe incorporate, solutia de probiotice.

Dispersorul de probiotice BA 1200 consuma toate resursele organice care servesc ca sustinere pentru supravietuirea bacteriilor patogene si a mucegaiului, provocand disparitia lor treptata.

Nu permite formarea fungilor si a bacteriilor rezistente la medicamente. Spre deosebire de reactia la tratamentul chimic si la antibiotice, agentii patogeni nu pot dezvolta imunitate impotriva probioticelor, iar eficienta lor este consistenta pe perioade lungi de timp.

Functioneaza cu cartuse cu probiotice, timpul de utilizare a unui cartus de 500 ml este de aprox. 3 luni.

Avantaje

Purificatoarele traditionale de aer folosesc fie filtre, fie tehnologie de distrugere fara discriminare. Nu trateaza poluantii la sursa, distrug atat bacteriile bune, cat si pe cele rele. Purificatorii de aer traditionali nu trateaza suprafetele si obiectele.

Metodele traditionale de curatare, cum ar fi inalbitorul si antibioticele, elimina atat bacteriile bune, cat si cele rele. Acest lucru creeaza un dezechilibru de mediu si nu este sanatos.

Fata de ele, probioticele trateaza atat aerul, cat si suprafetele obiectelor, curatandu-le de virusuri, bacterii, alergeni si agenti patogeni. 80% din toate bolile sunt transmise prin atingere, doar 20% prin aer. BetterAir ® este proactiv, atacand acesti iritanti la sursa, pe mese, scaune, covoare, perne, tastaturi, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa, inainte de a deveni aeriene.

Spre deosebire de toate purificatoarele de aer existente BetterAir ® nu foloseste substante chimice, nici filtre, nici lumini UV, nici ozon, nici antibiotice, nimic artificial si nimic nefiresc pentru a crea cel mai sanatos mediu interior posibil. Folosim propriii protectori ai biomului cultivat de la natura - probioticele - derivate in totalitate din organisme naturale care traiesc in sol si in plante.

DE CE AVEM NEVOIE DE BACTERII BUNE?

In corpul nostru exista de 10 ori mai multe bacterii decat celule.

Se estimeaza ca pana la 80% din bacteriile unui corp sanatos sunt benefice. Probioticele sunt bacterii prietenoase care ne ajuta sa ne imbunatatim imunitatea, digestia, sa reducem alergiile, sa ne imbunatatim starea de spirit si asa mai departe.

O SOLUTIE NATURALÄ‚

Betterair ® este pe prima companie care foloseste aceasta tehnologie revolutionara, dezvoltand primul purificator cu probiotice din lume.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Etedi Import Export Srl
Persoana de contact: Zsolt Etedi
Adresa: Str. Avram Iancu, Nr.38
Localitate: Dej
Judet: Cluj
Telefon: 0768920414
Telefon mobil: 0733041134
Website: http://etedi.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi