Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Etedi Import Export Srl

Profesionalism din 1993
0768920414, 0733041134

Cartus 112 ml pentru difuzor probiotice Biotica 800

Cartus 112 ml pentru Biotica 800
Model:
Cartus 112 ml pentru Biotica 800
Out of stock
Telefon:
0768920414
Pret:
199 lei
 

Detalii produs

Cartus 112 ml pentru difuzor probiotice Biotica 800.

Timpul de utilizare a unui cartus de este de aprox. 3 luni.

Suntem pe cale sa schimbam modul in care va purificati casa. Purificatoarele traditionale de aer folosesc fie filtre, fie tehnologie de distrugere fara discriminare. Ambele sunt limitate de incapacitatea lor de a trata poluantii la sursa lor, in plus, distrug atat bacteriile bune, cat si cele rele. Cel mai mare dezavantaj este ca aceste produse trateaza doar aerul, lasand suprafetele si obiectele acoperite cu alergeni si agenti patogeni. Acum exista o cale mai buna: probioticele.

DE CE AVEM NEVOIE DE BACTERII BUNE?
In corpul nostru exista de 10 ori mai multe bacterii decat celule.

Se estimeaza ca pana la 80% din bacteriile unui corp sanatos sunt benefice. Probioticele sunt bacterii prietenoase care ne ajuta la cresterea imunitatii noastre, la imbunatatirea digestiei, la reducerea alergiilor, la imbunatatirea starii noastre de spirit si asa mai departe.

Beneficiile probioticelor, cu toate acestea, nu mai sunt limitate la interiorul corpului nostru. Betterair ® a luat stiinta din spatele probioticelor si a transpus-o in mediile interioare in care traim.

Metodele traditionale de curatare, cum ar fi inalbitorul si antibioticele, elimina atat bacteriile bune, cat si cele rele. Acest lucru creeaza un dezechilibru de mediu si nu este sanatos.

O SOLUTIE SIMPLÄ‚ LA O PROBLEMÄ‚ COMPLICATÄ‚.
Betterair ® este pe prima companie ce foloseste aceasta tehnologie revolutionara, dezvoltand primul purificator cu probiotice din lume. Un studiu recent a constatat ca: ā€˛Biotica800 ® by Betterair ® foloseste puterea Naturii pentru a echilibra ecosistemul casei tale, eliminand bacteriile daunatoare si alergiile de pe suprafetele si aerul casei tale.ā€˛

Betterair ® functioneaza cu Natura, nu impotriva ei. Natura este singura noastra resursa.

Sistemul Biotica ® Elimina particulele de mucegai, praful de la acarieni, matreata animalelor de companie si multi alti alergeni care provoaca boli, reactii alergice si disconfort.

Spre deosebire de toate purificatoarele de aer existente BetterAir ® nu foloseste substante chimice, nici filtre, nici lumini UV, nici ozon, nici antibiotice, nimic artificial si nimic nefiresc pentru a crea cel mai sanatos mediu interior posibil. Folosim propriii protectori ai biomului cultivat de la natura - probioticele - derivate in totalitate din organisme naturale care traiesc in sol si in plante.

Purificatorii de aer existenti sunt reactivi, vizeaza doar impuritatile din aer.

BetterAir ® este proactiv, atacand acesti iritanti la sursa lor, pe mese, scaune, covoare, perne, tastaturi, jucarii, fiecare suprafata si obiect din casa ta, inainte de a deveni aeriene. Purificatorii de aer traditionali nu trateaza suprafetele si obiectele.

Nu puteti avea aer curat fara suprafete curate.

80% din toate bolile sunt transmise prin atingere, doar 20% prin aer.

Betterair foloseste doar solutii naturale, organice care iti hranesc camera cu probiotice pentru a acoperi si elimina bacteriile rele, echilibrand astfel ecologia din camera ta si imitand ecologia sanatoasa a naturii in aer liber.

Acest echipament consuma toate resursele organice care servesc ca sustinere pentru supravietuirea bacteriilor patogene si a mucegaiului, de aceea provoaca disparitia lor treptata.

Nu permite formarea fungilor si a bacteriilor rezistente la medicamente. Spre deosebire de reactia la tratamentul chimic si la antibiotice, agentii patogeni nu pot dezvolta imunitate impotriva probioticelor, iar eficienta lor este consistenta pe perioade lungi de timp.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Etedi Import Export Srl
Persoana de contact: Zsolt Etedi
Adresa: Str. Avram Iancu, Nr.38
Localitate: Dej
Judet: Cluj
Telefon: 0768920414
Telefon mobil: 0733041134
Website: http://etedi.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi