Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Curs de calificare confectioner produse textile

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1000 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Confectionerul articole din textile asigura asamblarea semifabricatelor, urmarind procesul tehnologic pana la executarea finala a produsului. Pentru executarea unui produs sunt necesare utilaje semiautomate si automate.

Munca sa cere o deosebita atentie si indemanare, precum si o acuratete maxima necesara realizarii detaliilor. De calitatea activitatii sale depinde executarea corecta a confectionarii.

Confectionerul lucreaza in echipa, comunica interactiv la locul de munca, participand in mod constructiv la discutii pe teme profesionale, isi planifica activitatea si respecta normele NPM si PSI.

Competentele specifice acestei ocupatii sunt: efectuarea operatiei de croire, efectuarea operatiei de confectionare, controlul calitativ al operatiei de confectionare, mentinerea si intretinerea utilajului, finisarea si pregatirea produsului pentru depozitare si ambalarea produsului.

Confectionerul articole din textile va cunoaste: proceduri specifice de croire si confectionare, modalitati de ambalare, pliere si etichetare, tipuri de utilaje, modul de folosire al dispozitivelor specifice, etape de lucru si norme de timp alocate fiecareia.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura