Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Opel Astra
1 lei
Brand
Astra GTC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Putine masini se pot mandri ca fiind la fel de atragatoare ca noul model sport Astra GTC. Rareori s-a intamplat ca partea mecanica sa se imbine atat de bine cu eleganta liniilor pentru ca rezultatul sa fie atat de spectaculos. Aflat in spatiul generos si aerisit destinat soferului, veti simti puterea extraordinara a motorului turbo de 2.0 litri, oferit optional.

Daca doriti senzatii si mai puternice, apasati butonul Sport si veti schimba benzile rapid si fara efort inainte de a intra cu forta in linie dreapta o data cu trecerea lina in treapta a sasea. Acest lucru nu inseamna pur si simplu a conduce o Astra GTC, este vorba de o experienta unica.

Noul Astra combina liniile elegante cu o caroserie solida, impunandu-se astfel ca o prezenta aparte pe sosea. Fiecare calatorie este o incantare, iar satisfactia soferului este garantata. Secretul se afla in sistemul IDS cu sistem de Control Integrat al Sasiului. Acesta masoara si controleaza permanent suspensia pentru a asigura o manevrare optima.

Gratie Controlului Continuu al Amortizoarelor care optimizeaza efectele de amortizare pe toate cele patru roti, aveti la dispozitie o masina care se adapteaza permanent la conditiile de rulare aflate in permanenta schimbare. Rezultatul este o calitate incredibila a rularii si o manevrabilitate excelenta.
Din Gura in Gura