Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Opel Agila
1 lei
Brand
Nou
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In ciuda impresionantei economii de carburant, noul Opel Agila nu face compromisuri cand vine vorba de tehnologie si echipament. Pasagerii sai Inca stau intr-o pozitie ridicata si dreapta, dar linia plafonului a fost coborata in mod dinamic si formeaza acum un arc lin spre spatele autovehiculului.

Ca autovehicul urban, acesta ofera de asemenea, o multime de compartimente si cutii pentru depozitarea articolelor pasagerilor. Insa noul Agila nu gazduieste cu usurinta doar obiecte de baza. In ciuda dimensiunilor exterioare compacte, noul Opel mini monocab dispune de un portbagaj surprinzator de mare. Capacitatea standard a acestuia este de 225 de litri, suficient de mare pentru un carucior, de exemplu.

Emisia de CO2 pentru ambele modele este de doar 120 g/km. Noul Agila - fie cu motor pe benzina sau motor diesel - se situeaza astfel sub limitele admise de emisii in mai multe tari din Europa si aduce astfel avantaje fiscale speciale. Autovehiculul cu cinci locuri economic si spatios a reusit sa ajunga la acest nivel al emisiilor fara folosirea unor tehnologii hibride suplimentare si, in consecinta, mai scumpe.

Noul mini-monovolum de 3,74 metri lungime se mandreste cu un nivel inalt de flexibilitate si comoditate in folosire. Plierea banchetei din spate impartita in raportul 60:40 creeaza o platforma de incarcare plana, marind volumul de incarcare de la 225 la 1050 litri, ceea ce reprezinta o capacitate neegalata in segmentul mini.

Multimea de compartimente si cutii de diferite marimi a spatiosului automobil cu cinci locuri adauga inca un punct la caracterul practic al modelului Agila. Noul Opel se poate lauda si cu date exemplare privind consumul si emisiile de gaze: 5,0 litri de benzina la 100 km cu Agila 1.0 (48 kW/65 cp) si 4,5 litri de diesel cu 1.3 CDTI (55 kW/75 cp) corespund unor emisii de CO2 de doar 120 g/km.

Mini monovolumul respecta exact limita de emisii stabilita in multe tari europene, oferind un avantaj in privinta taxelor.
Din Gura in Gura