Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Energy Gas Provider
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
SC Energy GAS Provider SRL este o companie care furnizeaza gaze naturale, licentiata de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ( vezi www.anre.ro sectiunea gaze naturale) avand licenta de furnizare a gazelor naturale nr. 1170.
Va facem cunoscut ca din anul 2007 respectiv 2008, consumatorii casnici ( asociatii de proprietari si persoane fizice ) si noncasnici ( persoane juridice ) pot schimba furnizorul de gaze naturale ( vezi ORDIN nr.47 / 2007 si nr. 47/08.05.2008 pentru aprobarea Metodologiei privind schimbarea furnizorului de către consumatorii casnici / noncasnici de gaze naturale ).

Piata gazelor naturale s-a liberalizat, astfel incat nu se mai detine monopol, iar consumatorul are dreptul sa-si aleaga furnizorul de gaze naturale.

Oferta noastra este compusa din mai multe pachete, dvs ramanandu-va doar sa-l alegeti pe cel care va avantajeaza. Pentru a alege pachetul potrivit sau daca doriti informatii suplimentare va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii nostri la tel 0731.480.235, 0721.974.563, 0721.974.662, 0721.974.607

Alegerea noului furnizor este o formalitate simpla si fara implicatii tehnice, utilizandu-se aceeasi instalatie si acelasi contor de gaze naturale. In acelasi timp schimbarea furnizorului de gaze naturale nu implica nici un cost suplimentar din partea dvs si nici deplasari pentru rezilierea contractului cu actualul dvs furnizor.

Reprezentantii companiei noastre se vor ocupa de toate formalitatile.

Pentru Asociatiile de Proprietari PRETUL ESTE MAI MIC CU 5 % DECAT PRETUL REGLEMENTAT.
Pentru Agentii Economici PRETUL ESTE MAI MIC CU 2,5 % DECAT PRETUL REGLEMENTAT.

Pentru o oferta potrivita categoriei dv de consum, va rugam sa ne contactati.
Din Gura in Gura