Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Energotherm S.R.L.

0252/333733,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1997, Energotherm S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti.

Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza servicii de comercializare si montaj parbrize si geamuri auto. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania.

Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Energotherm S.R.L.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Energotherm S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra .

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Site-uri:

www.parbrizeseverin.ro
www.folieautoseverin.ro
Produse si servicii:
comercializare si montaj parbrize si geamuri auto
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Energotherm S.R.L.
Persoana de contact: Botea Vali
Adresa: Str Antoninii, Nr. 47
Localitate: Drobeta Turnu Severin
Judet: Mehedinti
Telefon: 0252/333733