Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Analize de mediu, noxe profesionale, aer, ape, zgomot

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Acreditare RENAR,Minist. Sanatatii
Out Of stock
Descriere
EnEco Consulting Srl, firma cu experienta in domeniul protectia mediului, efectueaza in cadrul Laboratorului de analize mediu si eficienta energetica: masuratori/ analize de mediu: aer (emisii, imisii), apa, sol, nivel zgomot cu acreditare RENAR, conform SR EN ISO 17025:2005. Laboratorul este abilitat de Ministerul Sanatatii ca laborator de toxicologie industriala pentru determinarea de noxe profesionale la locul de munca.

Elaboreaza studii de mediu: bilanturi de mediu, studii impact, documentatii pentru obtinere autorizatie de mediu, acord de mediu, autorizatie integrata de mediu, documentatii gospodarirea apelor si accept evacuare ape uzate, cu acreditari de la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor.

In domeniul eficienta energetica, elaboreaza bilanturi termoenergetice, electroenergetice si bilanturi energetice complexe, cu autorizare ARCE. Firma are experienta in efectuarea masuratorilor de performanta ale instalatiilor de ardere (inclusiv instalatii energetice) si elaborarea de studii privind cresterea eficientei energetice cu oferirea de solutii de modernizare a acestora.

Firma ofera servicii de consultanta si/sau audit la implementarea si/sau supravegherea SMC (SR EN ISO 9001:2008), SMM (SR EN ISO 14001:2005) si SR EN ISO 17025:2005.

Efectueaza analize ale puterii calorifice inferioare, continutului de carbon, analiza elementara si/ sau tehnica a combustibililor, pentru determinarea factorului de emisie si factorului de oxidare, pentru combustibili solizi, lichizi si gazosi, analizele fiind efectuate cu acreditare RENAR.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura