Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Encrisprod Srl

0754474655,

Despre noi

Trimite mesaj
Societatea comerciala EncrisProd Romania este parte a celui mai mare grup suedez de productie si motaj de subansamble a componentelor electronice Leksand L. Cu 14 filiale in 8 tari din Europa si Africa cu o experienta de 30 de ani pe piata de subansamble din europa si din 1997 si in Romania cu doua filiale una la Slobozia deschisa in 1997 si una la Brasov deschisa recent in 2010.

Compania noastra este autorizata pentru producerea si montarea de subansamble electronice. Depunerea candidaturii la EncrisProd Romania va permite sa aveti interlocutori profesionisti impreuna cu care sa puteti compara cerintele Dvs profesionale si identifica oportunitati sigure.Sarcina noastra consta in a produce si identifica cea mai mare corespondenta posibila intre cerintele Dvs profesionale pe de o parte, si cerintele Companiei noaastre pe de alta parte.

Am pornit cu aceste idealuri si am inteles de-a lungul drumului ca ele au devenit secretul succesului nostru. Etica si corectitudinea fata de companii si fata de angajati reprezinta pentru noi strategia comerciala invingatoare.
Produse si servicii:
productie si motaj de subansamble a componentelor electronice Leksand L
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
inregistrare fiscala
Anul infiintarii:
1997

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Encrisprod Srl
Persoana de contact: Dumitrescu Simona
Adresa: Bd. Matei Basarab
Localitate: Slobozia
Judet: Ialomita
Telefon: 0754474655