Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund anticoroziv solubil in apa Emex AQ Eco - bidon 20 kg

Ambalaj - 20 Kg
Model:
Ambalaj - 20 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
535.50 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Anticoroziv Hidrosolubil (Grund de Imersie) Emex AQ Eco, este fabricat dintr-o compozitie pe baza de rasini sintetice solubile in apa, fileri, pigmenti, aditivi speciali si agenti anticorozivi de ultima generatie fara saruri de plumb sau crom, cu rezistente deosebite impotriva ruginii rapide sau de lunga durata.

Grundul Emex AQ Eco pe baza de apa poate fi aplicat pe aproape toate tipurile de metal si este folosit ca strat primar cu proprietati excelente de protectie a suprafetelor metalice supraterane, supuse mediilor de agresivitate medie, atat la interior cat si la exterior. Se fabrica in culori standard, rosu si gri.

Caracteristicile principale ale Grundului Anticoroziv Hidrosolubil Emex AQ Eco.

Aderenta mare la suport; Putere mare de acoperire; Aplicare si intretinere usoara; Uscare intr-un timp redus; Duritate buna; Stopeaza aparitia ruginii rapide; Protectie impotriva factorilor de mediu; Rezistenta buna la imbatranire; Proprietati ecologice.

Grundul Anticoroziv pe Baza de Apa Emex AQ Eco protejaza suprafetele metalice interioare sau exterioare, expuse la agenti corozivi sau factori agresivi si este destinat utilizarii industriale pentru acoperirea si protectia suprafetelor metalice noi, dar si pentru revopsire in cazul in care straturile existente sunt compatibile.

Pe suprafete recomandate de producator, ca cele din otel si metal, pe tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc., aplicarea produsului se face prin pensulare, pulverizare, roluire, imersare sau cu instalatii air-less.

Rugina existenta in unele cazuri, se va curata inaintea oricarei alte operatii cu Solutia de Curatare a Ruginii Emex Rust Stop.

Pentru o performanta optima a produsului este recomandata curatarea mecanica si degresarea suprafetelor, sau decaparea prealabila a acestora cu solutii speciale, cum ar fi Pasta Decapanta Emex CM CLEANER sau Decapantul Ecologic Emex PC Eco.

Acest tip de grund anticoroziv este compatibil cu oricare dintre vopselele pe baza de rasini alchidice grase ca: Email Alchidic Premium Emex Gold, Email Extracolor Emex, Vopsea Satinata EMCOLOR, s.a., cu orice tip de vopsea diluabila in apa, cat si cu alte tipuri de vopsea, numai dupa efectuarea testelor de compatibilitate, sau la recomandarea producatorului.
Fisa tehnica: Grund solubil in apa pentru metal
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi