Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund alchidic anticoroziv economic Neomatt - bidon 6 kg

Ambalaj - Bidon 6 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 6 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
55.69 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Anticoroziv Economic pentru Metal Neomatt, fabricat pe baza de rasina alchidica grasa, agenti impotriva coroziunii fara saruri de plumb sau crom, pigmenti, aditivi specifici, pigmenti si solventi organici, este un produs economic, monocomponent, destinat acoperirii primare a elementelor metalice, in vederea protejarii acestora fata de actiunea intemperiilor sau a altor factori oxidanti. Produsul se foloseste atat in spatii interioare cat si exterioare. Raportul calitate - pret este unul foarte bun. Culorile pot fi cele caracteristice: gri, rosu, galben, sau la comanda culori standard RAL.

Caracteristicile principale ale Grundului Anticoroziv Economic pentru Metal Neomatt Aderenta buna la suport; Putere de acoperire; Aplicare usoara; Etalare buna; Duritate buna; Aspect mat; Rezistenta buna la intemperii; Randament bun; Culori caracteristice.

Grundul Anticoroziv Economic pentru Metal Neomatt este utilizat in scopuri casnice sau industriale, pentru pregatirea de vopsire si protejarea suporturilor supraterane din fier sau otel, situate la interior sau la exterior.

Acest tip de grund anticoroziv este destinat suprafetelor metalice noi, dar poate fi folosit cu rezultate foarte bune si pe suporturi, vechi sau care au mai fost vopsite, cu conditia ca statul anterior sa fie compatibil. Fara recomandarea producatorului, vopsirea se va face numai dupa efectuarea de teste de compatibilitate.

Este utilizat in general pentru elemente de fier sau otel cum ar fi: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, etc. Nu se recomanda folosirea pentru suprafete din aluminiu, tabla galvanizata sau inox. Este necesara pregatirea prealabila pentru vopsire. Astfel vor fi inlaturate in totalitate orice urme de grasime, murdarie sau alti contaminanti. Daca suprafata este afectata chiar partial de rugina se va curata prin aplicarea de Solutie pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop.

Straturile vechi, sau urmele de vopsea veche, lipsite de aderenta su ce nu sunt perfect compatibile, se vor inlatura dupa caz prin ardere si slefuire, prin curatare cu perii mecanice, sablare sau prin aplicarea de paste sau solutii decapante cum ar fi Pasta Decapanta Emex CM Cleaner sau Pasta Decapanta Ecologica Emex PC Eco.

Fiind de tip alchidic, acest grund anticoroziv poate fi utilizat in sistem cu orice email alchidic sau vopsea alchidica decorativa, cum ar fi: Email Alchidic Emex Extracolor, Email Alchidic Premium Emex Gold sau Vopsea Satinata Emcolor.

Aplicarea acestui grund anticoroziv se poate face prin pensulare roluire sau pulverizare cu aer sau air-less. Vascozitatea se regleaza prin adaugarea de Diluant Alchidic Emex.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi