Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund anticoroziv termorezistent Emex HTP-700 - bidon 5 kg

Model:
Ambalaj - Bidon 5 Kg
Pe stoc:
Da
Telefon:
0214571693
Pret:
282.63 lei
 
 

Detalii produs

Grundul Termorezistent Siliconic "Emex HTP-700" este un alt produs de utilizare strict profesionala, nu datorita dificultatii de aplicare, cat datorita necesitatii respectarii stricte a intructiunilor de aplicare. Este monocomponent si, desi uscarea superficiala se realizeaza prin reticulare oxidativa la aer, uscarea in profunzime si indeplinirea parametrior de rezistenta vor avea loc numai sub actiunea temperaturilor ridicate, de minim 200C.

Compozitia sa este alcatuita pe baza de rasini siliconice in solvent, aditivi specifici, si pigmenti cu rezistenta la temperaturi mari. Este singurul grund anticoroziv care isi poate pastra toate caracterisiticile superioare, la temperaturi inalte, de pana la max. 800C.

Dupa aplicare pe elemente metalice, grundul termorezistent se va usca in maxim o ora (de regula in max. 30 min), sub actiunea temperaturilor inalte degajate sub suportul protejat, atingand astfel parametrii doriti de aderenta si de rezistenta.

Culoarea in general produsa este negru, dar la cerere poate fi realizat si argintiu. Alte culori, la acest moment nu se pot realiza, datorita rezistentei scazute la temperatura a altor pigmenti. Grundului Anticoroziv Termorezistent "Emex" - Caracteristici principale: Aderenta mare la suporturi metalice; Etalare buna; Aplicare usoara; Aspect metalizat sau mat; Putere de acoperire foarte buna; Durabilitate mare; Duritate optima; Uscare la temperatura; Rezistenta la temperaturi de peste 700C

Cerintele privind respectarea conditiilor de aplicare, obliga la o intrebuintare a Grundului Anticoroziv Termorezistent "Emex", sub o supraveghere stricta, sau asigurata de personal specializat, cu experienta. Performantele produsului, pentru elemente metalice, de otel sau fonta, expuse continuu sau temporar la temperaturi ridicate, de pana la 800C, sunt realizate doar dupa uscarea la o temperatura de min. 200C, si nu pot fi optim atinse, decat prin respectarea instructiunilor de aplicare, majoritatea prevazute in Fisa Tehnica. Suprafetele vechi, ce prezinta urme de rugina, indiferent daca rapida sau de lunga durata, de profunzime sau de suprafata, vor fi tratate cu Solutia de Fosfatare Anti-Rugina "Emex Rust Stop".

De asemenea, tot in cazul suprafetelor vechi, daca acestea au mai fost protejate cu alte produse de acoperire, indiferent de provenienta sau calitate, acestea vor fi inlaturate in totalitate, pana la luciu metalic, de preferinta prin sablare conform standardelor existente, sau prin slefuire mecanica, cu perii sau panza abraziva, ori decapare chimica (nu poate fi utilizata in cazul acoperilor bicomponente), cu solutii de tipul Pastei Decapante "Emex PC ECO", si urmate de slefuire mecanica.

Desi poate fi considerat optional, stratul intermediar realizat de Grundul Anticoroziv Termorezistent "Emex" este determinant, in cele mai multe cazuri, pentru realizarea unei protectii superioare, care sa-si pastreze proprietatile anticorozive, dar si de rezistenta pentru perioade lungi de timp fara necesitatea unor interventii chiar si superficiale. Este interzisa folosirea oricarei substante, compus chimic, sau produs, similar sau nu, ce ar putea veni in contact cu acest grund anticoroziv, fara recomandarea expresa a producatorului.

Pentru obtinerea de performante maxime cititi cu atentie si respectati Instructiunile de Aplicare descrise in Fisa tehnica: Grund Termorezistent Siliconic Emex HTP-700
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi