Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea poliuretanica elastica Emex Flexipol, bidon 4 kg

Ambalaje - Bidon 4 Kg
Model:
Ambalaje - Bidon 4 Kg
Out of stock
Telefon:
0214571693
Pret:
120.43 lei
 

Detalii produs

Vopseaua poliuretanica elastica Emex FlexiPol este o compozitie profesionala bazata pe rasina poliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, ce foloseste izocianati cu rol de intaritor.

Acest tip de vopsea poliuretanica este caracterizat prin aderenta deosebita la suport, o mare rezistenta la intemperii si UV si in medii chimic moderat agresive, variatii mari de temperatura, trafic, etc., cu elasticitate si flexibilitate foarte mari si proprietati hidroizolante, ce poate fi colorata intr-o gama variata de culori RAL.

Vopseaua Poliuretanica Elastica Emex FlexiPol - Caracteristicile principale: Aderenta ridicata la suport; Elasticitate ridicata; Etalare foarte buna; Duritate excelenta; Durabilitate mare; Rezistenta excelenta la uzura; Rezistenta la factori chimici; Rezistenta mare la intemperii; Rezistenta mare la medii alcaline, hidrocarburi, agenti corozivi.

Vopseaua Poliuretanica Elastica Emex FlexiPol, produs industrial cu aplicare profesionala, se utilizeaza pe toate suprafetele ce necesita o protectie superioara fata de factori agresivi si confera rezultate excelente la frecare, expunere in medii chimic mediu agresive, intemperii, imersare indelungata, variatii de temperatura frecvente, in prezenta hidrocarburilor, hidroizolari speciale, etc.

Destinata vopsirii suprafetelor orizontale exterioare sau interioare pentru protejarea acestora impotriva factorilor chimici sau de mediu, hidroizolarii si decorarii superioare, cu pelicule foarte rezistente, flexibile si elastice, aceasta Vopsea Poliuretanica Elastica este agrementata sanitar iar potrivit cerintelor normelor europene este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc.

Premergator aplicarii vopselei poliuretanice elastice, pentru o corecta pregatire a suportului, este necesara curatirea mecanica si degresarea in vederea eliminarii oricaror pete sau urme de contaminanti, in special grasimi, si acoperirea cu Grund Poliuretanic de Impregnare si Amorsare Pardoseala Emex, sau cu Grund Epoxidic de Amorsare si Impregnare Pardoseli Emex.

Vopseaua Poliuretanica Elastica Emex FlexiPol se poate aplica in zonele cu expunere la agresiuni de orice natura, in zonele unde este necesara o buna hidroizolatie, dar si un aspect decorativ superior, datorita rezistentei mari la diferiti factori atat mecanici cat si chimici, dar si elasticitatii sale.

Produsul se recomanda pentru aplicarea pe suprafetele din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, terase, curti exterioare, scari, stranduri, acoperisuri, etc.

Aplicarea se va face prin roluire sau pulverizare cu instalatii air-less.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi