Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea poliuretanica pentru pardoseala Emex - bidon 4 kg

Ambalaje - Bidon 4 Kg
Model:
Ambalaje - Bidon 4 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
134.71 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua poliuretanica pentru pardoseala Emex, cu o compozitie ce are la baza rasina poliuretanica fara solvent, de tip poliolic, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici, ce utilizeaza izocianati pentru reticulare, este un produs profesional cu rezistenta si stabilitate deosebita la intemperii si UV, medii chimice agresive, acide sau alcaline, rezistenta la uzura si abraziune, variatii mari de temperatura, etc.

O caracteristica importanta a acestei vopsele poliuretanice este aderenta exceptionala la suport. Poate fi fabricata in orice nuanta a cartelei RAL. Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala Emex - Caracteristicile principale: Etalare de exceptie; Duritate excelenta; Durabilitate mare; Rezistenta mare la UV; Putere mare de acoperire; Aderenta ridicata la suport; Rezistenta mare la intemperii; Rezistenta mare la factori chimici; Rezistenta mare la hidrocarburi, medii acide sau alcaline.

Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseli Emex, este folosita cu rezultate excelente pe toate suprafetele ce impun o protectie superioara, avand o rezistenta remarcabila la frecare, la expunere in medii chimice puternic agresive, intemperii, imersare indelungata, variatii dese de temperatura sau in prezenta hidrocarburilor.

Destinata utilizarii profesionale, protejaza suprafetele supuse factorilor mecanici sau chimici, dar este utilizata si pentru decorarea suprafetelelor din beton, mozaic, placi aglomerate, etc.

Agrementata sanitar, Vopseaua Poliuretanica de Pardoseala Emex este recomandata, potrivit cerintelor normelor europene, pentru conditii speciale de igiena ca: laboratoare, restaurante, cantine, spitale, etc.

O pregatire corespunzatoare a suprafetelor, consta in curatirea mecanica si degresare, in scopul eliminarii oricaror pete sau urme de contaminanti, in special grasimi, si acoperirea cu Grund de Impregnare Poliuretanic Emex.

Recomandata de producator pentru pardoselile (sau suprafetele orizontale in general) din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, etc., vopseaua poliuretanica poate fi utilizata atat in conditii de interior cat si de exterior.

Aplicarea acestui tip de vopsea poliuretanica se face prin roluire, pensulare sau pulverizare cu aer sau air-less.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi