Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli si trafic Emex, bidon

Ambalaje - Bidon 5 Kg
Model:
Ambalaje - Bidon 5 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
151.13 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua clorcauciuc pentru pardoseli si trafic Emex este un produs profesional foarte rezistent atat la apa cat si la frecare sau abraziune, monocomponent, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, pigmenti, aditivi, plastifianti si solventi organici, cu adaos de corindon si faina de cuartz, materiale ce confera produsului o mare duritate.

Avand ca destinatie principala vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare (eventual cu adaos de micro-perle din sticla), Vopseaua Clorcauciuc de Trafic poate fi colorata in orice nuanta a cartelei RAL.

Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli si Trafic Emex - Caracteristicile principale
Produs agrementat sanitar; Aderenta ridicata la suport; Aplicare si intretinere usoara; Duritate excelenta; Putere mare de acoperire; Rezistenta mare la abraziune; Rezistenta excelenta la uzura; Rezistenta mare la agenti corozivi; Rezistenta mare la intemperii, factori chimici, frecare.

Vopseaua Clorcauciuc de Pardoseala si Trafic Emex, gratie adaosurilor de materiale dure, ce maresc rezistenta la uzura si abraziune este utilizata cu rezultate remarcabile pe orice suprafata ce necesita o protectie mare fata de factori diversi, de la intemperii pana la exploatare in zone de frecare sau trafic intens.

Acest tip de vopsea clorcauciuc, destinat utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea pardoselilor din beton, atat in conditii de interior, cat si in conditii de exterior, este recomandat pentru pardoselile (sau suprafetele orizontale in general) din beton, mozaic, placi cimentice turnate, sape autonivelante cimentice, sape minerale cu sau fara autonivelare, alte suprafete minerale testate in prealabil ce necesita atat protectie la trafic, umezeala si un aspect superior, dar si pentru marcari rutiere interioare cu durabilitate foarte mare.

Vopseaua Clorcauciuc de Pardoseala si Trafic Emex este agrementata sanitar si recomandata pentru zone de igiena speciala, conform normelor europene.

Dupa indepartarea oricaror urme de alte vopsele, proces recomandat pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetei, urmat de curatirea mecanica si degresare, se amorseaza suprafata ce urmeaza a fi vopsita cu Grund de Impregnare Clorcauciuc Emex.

Vopseaua cauciucata de pardoseala se aplica prin pensulare, roluire sau pulverizare cu instalatii cu aer sau air-less si se poate dilua cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc Emex.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi