Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Lac pentru protectie beton Emex Mineral - bidon 5 kg

Ambalaj - Bidon 5 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 5 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
100 lei
 
 

Detalii produs

Lacul pentru beton Emex Mineral Protect fabricat dintr-o compozitie de rasini acrilice pure solubile in apa, aditivi speciali si agenti de hidrofobizare de tip xilan, este un produs profesional, cu proprietati ecologice, folosit in fixarea betonului si protejarii acestuia sau in general a suprafetelor din ciment sau beton.

Actioneaza ca un scut contra apei, pastrand totodata aspectul natural al suprafetei pe care este aplicat.

Cu o buna putere de penetrare si rezistenta la apa sau infiltratii, previne efectul de eroziune datorat acestora. Protectia impotriva fungilor si mucegaiurilor este asigurata prin biocizi ecologici, de ultima generatie, din componenta produsului. Caracteristicile principale ale Lacului pentru Beton Emex Mineral Protect: Aderenta mare la suport; Perioada de uscare redusa; Bun hidroizolant; Scut contra actiunii infiltratiilor; Pelicula elastica; Previne eroziunea suprafetei; Putere mare de penetrare; Rezistenta la mucegaiuri si fungi; Rezistenta la medii alcaline.

Lacul pentru Beton Emex Mineral Protect realizat din rasini acrilice pure, aditivi speciali si agenti de hidrofobizare este un produs profesional ce are ca destinatie fixarea betonului, a suprafetelor cimentice si din beton in general, dar mai ales contra actiunii apei asupra acestor suprafete, pastrand totodata infatisarea naturala al acestora.

Cu buna rezistenta la apa, grasimi, etc. produsul are o mare putere de penetrare in suport oprind astfel infiltratiile apei si garantand prevenirea efectelor de eroziune. Protectia impotriva fungilor si mucegaiurilor este datorata biocizilor ecologici, din compozitia produsului.

Acest lac pentru protectia betonului se recomanda in protejarea economica a peretilor de beton situati la interior sau exterior impotriva umezelii, murdariei si deteriorarii. Confera o protectie eficienta impotriva actiunii apei, mentine in totalitate infatisarea modelului suportului si poate fi aplicat pe orice tip de substrat mineral.

Inainte de aplicarea lacului de protectie pentru beton pe baza apa, se vor indeparta praful si orice urme de murdarie sau grasime. Se recomanda ca protectiile anterioare, indiferent de natura acestora, sa fie indepartate in definitiv, in special daca nu se cunoaste felul sau componenta produsului aplicat anterior, ori se va proceda la efectuarea unor teste de compatibilitate.

In cazul aplicarii pe caramida sau pe alte tipuri de suprafete minerale se va examina regiunea de lacuit, aceasta trebuind a fi dura si compacta, fara pericol de exfoliere sau fisurare, fara urme de praf, scopul fiind obtinerea unei aderente maxime.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi