Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea acrilica universala Emex Spectrum - bidon 18 kg

Ambalaj - Bidon 18 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 18 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
447.68 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua acrilica universala Emex Spectrum este fabricata pe baza de rasini sintetice speciale, diluabile cu apa, aditivi specifici, pigmenti si fileri performanti.

Produs profesional, cu pelicula elastica, utilizat in foarte multe aplicatii (ex. zidarie, lemn, metal, plastic, etc.), are o foarte buna aderenta si rezistenta deosebita la factorii externi. Aceste particularitati confera o utilitate larga pe majoritatea suporturilor, putand fi aplicata in interior cat si la exterior, cu rezultate excelente. Se poate realiza in orice culoare RAL.

Caracteristicile principale ale Vopselei Acrilice Universale Emex Spectrum: Putere de acoperire mare; Protectie antirugina; Se produce in orice nuanta; Utilizare si intretinere usoara; Uscare rapida; Impiedica aparitia fungilor si mucegaiului; Aderenta mare la majoritatea suprafetelor; Rezistenta la imbatranire; Caracter ecologic.

Vopseaua Acrilica Universala Emex Spectrum are o calitate superioara si este utilizata pentru protejarea impotriva factorilor externi a suprafetelor interioare sau exterioare sau a decorarii majoritatii tipurilor de suprafete, prezentand o aderenta foarte ridicata, o etalare de exceptie si o rezistenta foarte mare.

Acest produs diluabil cu apa se recomanda pentru protejarea si finisarea suporturilor interioare si exterioare ca:
- material mineral: beton, zidarie, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi organice sau minerale, uscate, compacte si absorbante;
- metal: tevi, tabla, stalpi, containere etc.;
- material plastic: usi, glafuri, polietilena, polipropilena, PVC, etc.;
- alte materiale: placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat, orice suprafete din lemn, etc. In cazul aplicarii pe suprafete de beton sau zidarie este recomandata folosirea Sanitizantului Antimucegai Emex Forte pentru protectia impotriva mucegaiului.

Curatarea vopselei vechi se va face cu un decapant de tipul Pastei Decapante Emex CM Cleaner, Pastei Ecologice pentru Decapare Emex, sau prin alte mijloace chimice sau mecanice. Intotdeauna se va degresa suprafata inainte de aplicare.

Eventualul strat de rugina poate fi eliminat prin folosirea unei Solutii de Curatare a Ruginii Emex Rust Stop.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi