Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea acrilica pentru metal Emex Supramet - bidon 18 kg

Ambalaj - Bidon 18 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 18 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
561.20 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua acrilica pe baza de apa pentru metal Emex Supramet este fabricata pe baza de polimeri acrilici modificati, avand ca destinatie aplicarea pe metale.

Produs profesional, diluabil cu apa, confera o protectie deosebita fata de factorii de mediu si contra coroziunii, cu o excelenta aderenta si rezistenta la uzura.

Formularea, dar si componentele de ultima generatie folosite la fabricarea vopselei pentru metal Emex Supramet permit utilizarea acestui produs pentru suporturi din metal atat la interior cat si la exterior, inlocuind cu rezultate superioare vopselele clasice. Se poate comanda in orice culoare, conform cartelei RAL.

Caracteristicile principale ale Vopselei Acrilice pe Baza de Apa pentru Metal Emex Supramet: Putere mare de acoperire; Protectie antirugina; Se produce in orice nuanta; Utilizare si intretinere usoara; Uscare rapida; Rezistenta in timp; Comportare buna la factorii de mediu; Nu genereaza vapori toxici; Foarte buna aderenta pe majoritatea suprafetelor metalice.

Vopseaua Acrilica pe Baza de Apa pentru Metal Emex Supramet fiind un produs industrial cu aplicare profesioanala, are ca scop protejarea impotriva factorilor externi a suprafetelor interioare sau exterioare, sau a decorarii majoritatii tipurilor de suprafete metalice, asigurand o aderenta superioara, o etalare de exceptie si o durabilitate foarte mare.

Neavand restrictii de aplicare, poate acoperi o gama foarte larga de suprafete si este recomandata pentru protectia si finisarea suprafetelor metalice interioare sau exterioare ca: tevi, conducte, containere, calorifere, tabla, schelete si rastele metalice, grilaje, parapeti, mobilier metalic, suporti metalici de fixare, garduri, balustrade, porti, feronerie, stalpi metalici, scene, grinzi, standuri si copertine metalice, elemente de caroserie inferioara auto, etc. Premergator aplicarii acestui tip de produs este obligatorie aplicarea unui strat de Grund Anticoroziv Hidrosolubil Emex AQ Eco.

Sunt foarte putine si rar intalnite incompatibilitatile, dar se recomanda totusi teste in cazul aplicarii peste un alt tip de grund.

Acolo unde este cazul, se vor folosi decapanti ca Pasta Decapanta Emex CM Cleaner, Decapant Ecologic Emex PC Eco, sau alte mijloace mecanice sau chimice pentru indepartarea vopselei vechi.

Pentru indepartarea unui eventual strat de rugina, se va folosi Solutia pentru Indepartarea Ruginii Emex Rust Stop.

Fisa tehnica: Vopseaua Acrilica pe Baza de Apa
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi