Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea hidroizolanta elastica Emex AQ Bar - bidon 10 kg

Ambalaj - Bidon 10 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 10 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
183.26 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua hidroizolanta elastica Emex AQ Bar este un preparat hidroizolant, pe baza de copolimeri speciali cu supliment de aditivi si fileri performanti folosit pentru protectia si in decorarea zidariei si tencuielilor, oferind totodata si garantia unei bune protectii impotriva infiltratiilor de orice tip, inlaturand posibilele pagube datorate factorilor de mediu.

Produs profesional, bun hidroizolant a zonelor expuse la umiditate, (recomandat pentru piscine), cat si pentru protejarea suprafetelor expuse la vibratii, zgomote, miscari, etc., avand proprietati antifonice.

Caracteristicile principale ale Vopselei Hidroizolante Elastice Emex AQ Bar: Proprietati hidroizolante; Proprietati termoizolante; Capacitate fono absorbanta; Flexibilitate mare; Elasticitate mare; Efect de lotus (respingere a apei); Rezistententa la medii usor alcaline; Caracter ecologic; Colorabila in orice nuanta.

Vopseaua Hidroizolanta Elastica Emex AQ Bar prezinta o aderenta foarte ridicata pe majoritatea tipurilor de suprafete fiind destinata folosirii profesionale in protectia contra infiltratiilor sau a altor factori de mediu, in hidroizolatii si pentru decorarea superioara a suporturilor interioare sau exterioare.

Pelicula formata prin aplicarea produsului, are o mare elasticitate, hidroizoleaza si confera o foarte buna rezistenta la apa si umiditate, impiedicand pe termen lung infiltrarea apei sau aparitia ruginii.

Produsul poate fi utilizat si ca strat final in acoperirea mai multor categorii de suprafete de baza minerala ca: beton, zidarie, BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton, conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante, sau alte suprafete ca: tabla, tabla zincata, tabla cositorita, cupru, aluminiu, polietilena, polipropilena, PVC, OSB, placaj, panel, panza, carton, polistiren expandat.

Cu aplicabilitate remarcabila in special la piscine, stranduri, terase, spuma sau membrana poliuretanica, hidroizolatii usoare. Zonele predispuse ori afectate de fungi sau mucegai, vor fi tratate si curatate cu Sanitizant Antimucegai Emex Forte in prealabil, dupa care se vor aplica amorse recomandate.

Este utilizata si in realizarea unei insonorizari a suportului (Ex: acoperis din tabla), datorita proprietatilor de antifonare.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi