Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Vopsea pentru tigla si azbociment Emex - bidon 15 L

Model:
Ambalaj - Bidon 15 L
Pe stoc:
Da
Telefon:
0214571693
Pret:
314.16 lei
 
 

Detalii produs

Vopseaua pentru Tigla din Beton si Azbociment Emex pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, produs hidrosolubil de dispersie, cu aditivi specifici, fileri si pigmenti, este folosita in protejarea si la decorarea placilor de tigla din beton sau suprafetelor din azbociment.

O particularitate speciala a acestei vopsele este aceea ca se poate aplica direct pe placile de tigla iesite din cuptor, la o temperatura de cca 55C, timpul de uscare fiind de aproximativ 4 min. Produsa in cca. 12 culori standard, nu permite folosirea de paste de nuantare.

Caracteristicile principale ale Vopselei pentru Tigla din Beton si Azbociment Emex: Caracter nepoluant; Aderenta deosebita la suport; Putere mare de acoperire; Timp foarte scurt de uscare; Rezistenta mare la intemperii; Rezistenta mare la radiatii ultraviolete; Durabilitate buna la socuri, zgariere, uzura; Rezistenta la actiunea mucegaiurilor si bacteriilor; Rezistenta la variatii de temperatura si intemperii.

Vopseaua pentru Tigla din Beton si Placi de Azbociment Emex este recomandata in special la finisarea si protetia acoperisurilor din tigla de beton sau placi de azbociment, datorita proprietatilor sale superioare de produs cat si de pelicula, dar mai ales datorita rezistentei mari la intemperii si la radiatiile UV.

Se poate folosi insa ca strat final in vederea acoperirii oricaror altor tipuri de suprafete de baza minerala ca: beton, zidarie, BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var sau ipsos, tencuieli noi sau vechi pe baza de lianti, placi de gips-carton (rigips), conglomerate minerale absorbante de orice tip, zugraveli vechi de natura organica sau minerala, uscate, compacte si absorbante. Cu foarte bune rezultate se mai poate utiliza si pe alte suprafete ca: OSB, MDF, PAL, placaj, panel, panza, carton, etc.

Vopseaua pentru Azbociment si Tigla Emex are mare rezistenta la murdarire si poate fi spalata chiar si direct cu jet de apa.

In cazul folosirii pentru aplicare pe suprafete altele decat tigla din beton aflata pe fluxul de productie la iesirea din cuptor (la o temperatura de cca. 55C), obligatoriu aceste suprafete vor fi pregatite premergator vopsirii cu Amorsa de Perete Emex sau cu Amorsa Antimucegai Emex.

Inainte de aplicarea amorsei acrilice, zonele predispuse sau cele deja afectate de mucegai sau fungi, se vor curata cu Sanitizant Antimucegai Emex Forte.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi