Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Grund clorcauciuc de amorsare pentru pardoseli Emex - bidon

Model:
Ambalaj - Bidon 4 Kg
Pe stoc:
Da
Telefon:
0214571693
Pret:
127.09 lei
 
 

Detalii produs

Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex (Amorsa Clorcauciuc) este un produs profesional, monocomponent, pe baza de emulsii de cauciuc clorurat, plastifianti, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici.

Amorsa Clorcauciuc este utilizata pentru pregatirea pardoselilor din beton, in vederea acoperirii cu Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex, si se caracterizeaza prin aderenta mare la suport, stabilitate in medii chimice ponderat agresive, alcaline sau acide, rezistenta la apa, abraziune si uzura, variatii de temperatura, etc.

Grund de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex - Caracteristici principale
Produs agrementat sanitar; Duritate excelenta; Rezistenta la coroziune; Aplicare si intretinere usoara; Rezistenta mare la abraziune; Aderenta ridicata la suport; Putere mare de acoperire; Rezistenta excelenta la uzura; Rezistenta mare la factori externi, chimici si la frecare.

Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex este recomandat pentru orice suprafete din mozaic, beton, sape autonivelante cimentice, placi cimentice turnate, sape minerale cu sau fara autonivelare, piscine sau pardoseli.

Destinat folosirii profesionale pentru pregatirea suprafetelor din beton, in mod special pentru pardoseli sau pentru piscine si hale industriale, cat si a altor suprafete minerale testate in prealabil ce necesita atat protectie la trafic, infiltratii, umezeala sau chiar apa, premergator acoperirii ulterioare cu Vopsele Clorcauciuc, atat in conditii de exterior, cat si in conditii de interior, cu un aspect vizual superior. Fiind in sistem cu Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex, acest produs este agrementat sanitar si potrivit cerintelor normelor europene recomandat pentru conditii speciale de igiena in: spitale, laboratoare, cantine, restaurante, etc.

Inainte de aplicare se recomanda ca suprafata ce urmeaza a fi grunduita sa fie curatata in totalitate de urmele altor vopsele, sau chiar contaminanti, prin sablare ori curatare mecanica, sau, prin mijloace chimice cum ar fi Pasta Decapanta Emex CM Cleaner, Pasta Decapanta Ecologica Emex PC Eco, sau similare, urmate de degresare atenta.

Grundul de Amorsare Clorcauciuc pentru Pardoseli Emex se poate dilua cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc Emex.

Se aplica prin roluire, pensulare sau pulverizare cu aer sau air-less. Nu se va aplica cu tragator. Pentru obtinerea de grosimi mai mari se recomanda aplicarea de straturi succesive.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi