Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Diluant pentru vopsele poliuretanice Emex - Bidon 1L

Ambalaj - Bidon 1L
Model:
Ambalaj - Bidon 1L
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
23.44 lei
 
 

Detalii produs

Diluantul pentru Vopsele Poliuretanice Emex, eeste o compozitie profesionala echilibrata, pe baza de solventi organici, cu destinatii precum reglarea vascozitatii in vederea aplicarii lacurilor, vopselelor, a grundurilor, cat si a curatarii instrumentelor de lucru.

Principala calitate a acestui solvent este pastrarea luciului si a tuturor proprietatilor fundamentale a vopselelor obtinute din rasini poliuretanice in solutie, sau a altor tipuri de vopsele la recomandarea producatorului.

Acest produs, desi foarte activ, garanteaza mentinerea proprietatilor de baza, ce pot fi compromise in situatia utilizarii unor solventi necorespunzatori, sau in alte scopuri decat cele recomandate de catre producator.

Caracteristicile principale ale Diluantului pentru Vopsele Poliuretanice Emex
Reactie rapida; Consum echilibrat; Randament bun; Timp indelungat de pastrare; Eficient pentru diluare; Nu afecteaza culoarea vopselelor; Eficient la curatare; Compatibilitate perfecta cu vopselele poliuretanice; Compatibilitate controlata cu vopsele speciale.

Diluantul pentru pentru Vopsele Poliuretanice Emex este destinat in principal produselor ca: Vopsea Poliuretanica in Solvent Emex, Grund Anticoroziv Poliuretanic Bicomponent Emex sau Grund de Amorsare-Impregnare Poliuretanic Emex fiind un solvent de baza pentru toate tipurile de lacuri, vopsele sau grunduri realizate pe baza de rasini poliuretanice in solutie, cu utilizare principala in reglarea vascozitatii acestora pentru aplicare.

Cu teste prealabile de compatibilitate sau la recomandarea producatorului, acest tip de solvent se poate folosi cu success si in diluarea altor tipuri de vopsele. O alta intrebuintare a Solventului Poliuretanic pentru Vopsele, se refera la cea in care produsul este folosit pentru curatarea atat a petelor rezultate accidental din stropire, cat si a uneltelor de lucru ca: pensule, pistol, instalatii air-less, etc.
Dilutia folosita pentru reglarea vascozitatii este cuprinsa in general intre 5 si 15% si este stabilita in functie de tipul de produs si modul de aplicare al vopselei.

Calitatea peliculei poate fi influentata negativ prin diluare excesiva dar si ca urmare a nerespectarii indicatiilor din Fisa Tehnica. Este obligatorie respectarea atenta a instructiunilor de folosire si de securitate ale produsului.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi