Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Decapant ecologic Emex PC Eco - bidon 5 kg

Model:
Ambalaj - Bidon 5 Kg
Pe stoc:
Da
Telefon:
0214571693
Pret:
174.93 lei
 
 

Detalii produs

Decapantul Ecologic Emex PC Eco, este un produs profesional, de mare eficienta, fabricat pe baza de alcooli si solventi ecologici. Se evidentiaza prin capacitatea mare de curatare a straturilor vechi de vopsele si emailuri (preponderent alchidice), a adezivilor sintetici, spume poliuretanice, solutii sintetice de lipire cum ar fi prenadezul, sau a altor produse pe baza de rasini sintetice sau naturale.

Pasta Ecologica de Decapare Emex PC Eco se prezinta sub forma de pasta, lucru care usureaza aplicarea pe suprafete verticale si intarzie semnificativ evaporarea.

Caracteristicile principale ale Decapantului Ecologic Emex PC Eco
Aplicare usoara;
Randament bun de curatare;
Nu ataca materiale plastice;
Timp de contact mediu - lung;
Indeparteaza contaminanti dificili;
Indeparteaza straturi vechi de vopsea;
Indeparteaza eficient adezivi sintetici;
Indeparteaza graffiti fara sa atace substratul;
Produs ecologic.

Decapantul Ecologic Emex PC Eco, este deasemeni orientat strict catre utilizarea industriala, doar de personal calificat si instruit special in vederea folosirii de substante cu grad mare de inflamabilitate.

Desi acest decapant nu prezinta toxicitate, se recomanda aplicarea tuturor masurile de siguranta si protectie, inainte de folosirea produsului, datorita inflamabilitatii sale.

Plaja mare de actiune a decapantului, permite folosirea acestuia la indepartarea straturilor vechi de email sau vopsea, adezivi sau solutii de lipire, aplicate pe suporturi din lemn, metal sau zidarie, dar si pe suporturi mai putin utilizate, caz in care este necesara recomandarea producatorului sau teste prealabile.

Produsul a fost testat pentru mai multe tipuri de contaminanti, dintre care: emailuri si vopsele alchidice, vopsele lavabile pe baza de rasini de tip acrilic, tencuieli decorative, vopsele nitrocelulozice, vopsele alchidice modificate, chituri din rasini sintetice, adezivi tip prenadez, etc.

Pentru aplicare, Decapantul Ecologic Emex PC Eco va fi folosit ca atare. Diluarea se va face numai in situatii speciale, la recomandarea producatorului si numai dupa analizarea suportului si a contaminantilor de eliminat.

Aplicarea se face la temperaturi de peste 5C si este repetata daca este necesar. Se lasa produsul sa actioneze pana la aparitia efectului de gonflare, care in general se produce dupa cca 3 minute. Dupa gonflarea si inmuierea stratului de eliminat, acesta se va indeparta cu spaclul sau apa sub presiune.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi