Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Romtehnochim Srl

Culoare in caminul tau
0214571693, 0724509552

Email argintiu metalizat bronz - aluminiu Emex - bidon 4 kg

Ambalaj - Bidon 4 Kg
Model:
Ambalaj - Bidon 4 Kg
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0214571693
Pret:
89.96 lei
 
 

Detalii produs

Emailul Argintiu Metalizat Bronz - Aluminiu Emex este fabricat ca produs monocomponent, pe baza de pasta bronz-aluminiu, pigmenti, rasini alchidice si amestec de solventi, folosit pentru acoperirea decorativa si protectia finala a elementelor metalice sau a diverselor suprafete, in vederea obtinerii de pelicule superioare cu efect metalizat, de diverse culori, dure si rezistente la caldura, intemperii si radiatii ultraviolete. Este utilizat numai la elemente supraterane.

Culorile in care poate fi realizat sunt nuantele de baza ale cartelei RAL.

Caracteristicile principale ale Emailul Argintiu Metalizat Bronz - Aluminiu Emex
Putere mare de acoperire; Aderenta ridicata la suport grunduit; Aplicare prin pulverizare; Inhiba si fixeaza rugina; Aspect metalizat; Luciu superior, persistent; Rezistenta mare la imbatranire; Rezistenta mare la UV si intemperii; Culori RAL standard.

Emailul Metalizat Bronz - Aluminiu Emex este destinat utilizarii profesonale pentru protejarea si finisarea cu pelicule superioare, cu aspect metalizat a structurilor, suprafetelor sau elementelor metalice, in special la jenti auto sau fichete metalice. Poate fi insa aplicat pe orice alt suport metalic, asigurand atat o protectie eficienta cat si un aspect decorativ de efect.

Alte suprafete metalice destinate vopsirii cu acest produs, mai pot fi: conducte, containere, grilaje, calorifere, parapeti, tabla, schelete si rastele metalice, mobilier metalic, tevi, stalpi metalici, suporti metalici de fixare, balustrade, standuri si copertine metalice, grinzi, porti, feronerie, etc.

Produsul poate fi folosit atat la zone interioare cat si la cele exterioare pe suprafete noi, sau care au mai fost vopsite cu emailuri sau vopsele compatibile, cu conditia pregatirii prealabile corecte a suprafetelor.

Pentru corecta pregatire a suportului este necesara curatarea cu perii circulare sau prin sablare a oricaror urme de vopsele vechi necompatibile sau alti contaminanti, iar la suprafetele noi asperizarea mecanica.

Pentru obtinerea de pelicule rezistente in timp, se recomanda aplicarea unui strat primar de Grund Anticoroziv Alchidic Emex, preferabil gri, ce va asigura si o buna protectie anticoroziva.

Desi produsul are un luciu final foarte bun, poate fi supralacuit cu Lac Alchidic Emex, pentru obtinerea unui efect mai intens. Aplicarea se face doar prin pulverizare cu aer.

Nu se va folosi pe tabla zincata noua sau suporturi de inox. Diluarea emailului bronz aluminiu se face, la recomandarea producatorului, cu Diluant pentru Vopsele Alchidice Emex, sau cu Diluant pentru Vopsele Auto si Speciale Emex, in proportiile stabilite in Fisa Tehnica.
Descarca informatii suplimentare

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Romtehnochim Srl
Persoana de contact: Petre Adrian
Adresa: Sos. Giurgiului, Nr. 288
Localitate: Jilava
Judet: Ilfov
Telefon: 0214571693
Telefon mobil: 0724509552
Fax: 0214570638
Website: https://emex.ro/

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi