Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Emegra Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Elevator pentru scari Domino Automatic
Brand
DOMINO AUTOMATIC
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Domino Automatic
Capacitate
400, 300 si 160 Kg.

Se potriveste pentru transportul pe trepte de:

Sobe si boilere
Fotocopiatoare
Tonomate si seifuri
Motoare
si practic pentru orice e nevoie sa fie transportat pe scari, incadrandu-se intr-o inaltime de pana la 2.5 metri.
Domino Automatic
SIGUR SI STABIL: PROIECTAT PENTRU ORICE FEL DE TREPTE -

Cu Domino, puteti merge in sus si in jos orice tip de scara cu usurinta si in siguranta. Poate rula peste orice tip de pardoseala fara sa zgarie si fara sa alunece, datorita senilelor confectionate din material de inalta calitate. Domino poate fi folosit si in exterior pe suprafete cu denivelari, cum ar fi iarba, pietris, pamant, etc., fara a cere operatorului sa mentina echilibrul de incarcare.

MOD AUTOMAT -

Cu noua functie automata, DOMINO inclina automat incarcatura pe scari; operatorul trebuie pur si simplu sa-l conduca prin joystick. Atat de multa tehnologie pentru a face transportul mai usor si mai sigur decat oricand. Cu elevatorul automat pentru scari DOMINO, operatorul poate alege in orice moment daca si cand sa treaca la modul manual.

ECHIPATE CU SENILE CE POT FACE O ROTATIE DE 360 -

Piesele independente de rulare pe senile, cu motor dublu, garanteaza un confort maxim in manevrare, chiar si in spatii inguste. Acest robot de catarare pe scari este usor de utilizat si intuitiv.

FĂRĂ OBOSEALA PENTRU OPERATOR -

Greutatea este intotdeauna distribuita uniform pe trepte, astfel incat operatorul nu trebuie sa pastreze caruciorul echilibrat. Datorita rularii pe senile, sarcina ramane in siguranta, fara risc de alunecare.
Din Gura in Gura
Alte Produse