Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Profesionalism & calitate

Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cutie de legatura rezistenta la foc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
ROSE E30
Out Of stock
Descriere
Protecția împotriva incendiilor în tuneluri și spații publice.

Una dintre cele mai importante componente de luat în calcul, planificare și proiectare pentru tuneluri și clădiri publice prin măsurile prevăzute de protecție împotriva incendiilor, în special în urma accidentelor și incendiilor recente din tuneluri.

Echipament de siguranță ce previne incendiul și răspândirea focului asigurând prevenirea și salvarea vieții umane, in prezent, o componentă indispensabilă a cestor clădiri.

În practică, aceasta înseamnă:

• Echipamente de iluminat pentru identificarea rutelor de evacuare și ieșire

• Echipamente de ventilație pentru evacuarea fumului

• Sisteme de supraveghere video

• Asigurarea iluminatului si ventilarea în încăperile ce adăpostesc sistemele de protecție împotriva incendiilor

Competențe:

Funcția de reținere - un factor important într-o situație de incendiu este păstrarea tensiunii de alimentare pentru toate sistemele de siguranță pe o perioadă minimă definită. Acest lucru se referă nu numai la componentele sau grupurile individuale, ci includ si cablurile, cutiile de legătură (de distribuție) și sistemele de fixare ce definesc întregul sistem ca o singură linie.

În conformitate cu prevederile VDE 108, acest sistem este supus cerințelor de siguranță pentru protecția împotriva incendiilor. Acestea trebuie să fie testate și certificate în conformitate cu cerințele prevăzute în DIN 4102 art. 12.

E 30 - funcție de retenție

Toate măsurile care sunt menite să asigure căile de acces trebuie să fie prevăzute cu sisteme ce respectă standardul E 30 funcție de retenție (reținere). Aceasta înseamnă că sistemele de siguranță trebuie să își păstreze funcția lor pe o perioadă de 30 minute în timpul incendiilor:

- Sisteme de alarmă de incendiu, inclusiv toate liniile de transport atașate

- Sisteme de alarmare și furnizarea de instrucțiuni pentru vizitatori și angajați

- Sisteme de iluminat de siguranță și sisteme de alimentare de rezervă

- Funcționarea ascensoarelor și protecția personalului de evacuare

- Echipamente de evacuare a fumului

Sistemele din acest domeniu de aplicare sunt testate în conformitate cu DIN 4102 art. 12 într-un interval de 30 de minute într-o cameră de incendiu. În timpul acestui proces, camera de incendiu este supusă unei temperaturi, în conformitate cu ETK "curba uniformă de temperatură în timp" de până la 840 C.

Cutii sigure (de siguranță) pentru aplicații diverse.

ROSE Systemtechnik produce cutii concepute pentru diverse aplicații ce oferă o siguranță de zeci de ani. Un exemplu în acest sens sunt cutiile ROSE Ex, care au fost în uz peste 20 de ani la în echipamente de protecție sau sistemele speciale de cutii de legătură  EMC-adecvate, care trebuie să garanteze ecranarea împotriva semnalelor de interferență.

Tehnica de protecție împotriva incendiilor a fost luată în serios la fel de mult ca acum 15 ani; un exemplu în acest sens sunt carcasele noastre din plastic fabricate din materiale speciale neinflamabile.

Cutiile ROSE E 30 sunt realizate dintr-un poliester special fără halogen. Material de culoare portocaliu, RAL 2004. Aceasta asigură că se îndeplinesc toate cerințele de prevenire a degajării minime de fum și coroziunea la gaze inflamabile.

Robustețea acestor cutii (carcase) sunt conforme cu standardul de protecție la apă și praf IP66, ceea ce permite folosirea lor în toate aplicațiile de siguranță – de la iluminatul căilor de acces (ieșiri), scări sau garaje subterane până la sistemele de ventilație din tunelurile ce traversează munții si cele ce trec pe sub râuri și lacuri.

Terminalele din ceramică ridică gradul de protecție al cutiilor ROSE E 30.

Un cadru special din otel inoxidabil ce sprijină sinele terminalelor asigură fixarea terminalelor și a cablurilor chiar sub influența căldurii extreme.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura