Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Eltim caldura din plin

Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de spalat si curatat cartofi si zarzavaturi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
1.206.00.0002
Out Of stock
Descriere
Masina de spalat si curatat cartofi si zarzavaturi tip MSCCZ este un utilaj modern, lucreaza eficient, economic, cu un randament ridicat, are o manuire si intretinere simpla si nu necesita personal de deservire cu inalta calificare.

Masina este destinata laboratoarelor de bucatarie, cantinelor, spitalelor, unitatilor de invatamant, unitatilor militare, penitenciarelor, restaurantelor, societatilor cu activitate de prelucrare a legumelor, etc. Servind la spalarea, curatarea cartofilor, zarzavaturilor, precum si la decojirea fructelor citrice.

Masina de spalat si curatat cartofi si zarzavat este construita din inox. Partile componente principale ale masinii sunt:

- carcasa

- ansamblul actionare mecanica

- cuva cutit

Operatiunea de spalare curatare se executa in jumatatea superioara a masinii.

in scopul evacuarii materialului curatat si spalat precum si pentru evacuarea apei murdare si a reziduurilor sunt prevazute doua jgheaburi. Jgheabul de evacuare a materialului curatat si spalat este inchis ermetic cu balama.

Actionarea masinii se face cu un motor electric asincron trifazat (0,55-0,75 kW) prin intermediul unei protectii electromagnetice si termice. Pe axul motorului este fixata roata conducatoare care transmite miscarea printr-o transmisie cu curele trapezoidale la cuplajul elastic. Prin cuplajul elastic este antrenat in miscare de rotatie discul cuit. De corpul cuplajului este fixata o paleta pentru maturarea rezidurilor si antrenarea lor catre jgheabul de evacuare. Cuva cutit situata in interiorul carcasei masinii este compusa din doua parti distincte: discul cutit si cilindrul cutit, ambele din tabla inox perforata si zencuita pentru realizarea muchiei de taiere. Discul cutit antreneaza materialul de curatat prin intermediul paletelor de aruncare care mai indeplinesc si rolul de echilibrare a discului.

Masina este prevazuta cu un capac palnie de umplere demontabil cu un injector pentru montarea furtunului de alimentare cu apa.

Golirea si umplerea cuvei cu apa se face concomitent, in timpul functionarii masinii.

Timpul pentru curatat si spalat, depinde de forma, dimensiunile, vechimea si gradul de murdarie al cartofilor si legumelor si variaza intre 1.5 - 3 minute.

Prelungirea peste aceste limite duce la pierderi mari din cantitatea destinata consumului.

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiuni de gabarit Lxlxh: 788X695X880mm

Greutatea: 78kg

Actionare: motor electric asincron trifazat (P = 0.55 0,75 kW ; n=1500 rot/min in ambele sensuri)

Capacitatea de umplere (cu cartofi): cca 15kg

Productivitatea (spalat + cojit): cca 300kg/ora

Consumul de apa pe minut: cca 6l/min

Turatia discului cutit: 315 rot/min.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura