Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Elmas

0268-308700,

Rafturi gravitationale pentru paleti - Pro Flow

BITO
Model:
BITO
Out of stock
Telefon:
0268-308700
 

Detalii produs

Sistemele de depozitare gravitationala a paletilor joaca un rol din ce in ce mai important in tehnologia de depozitare deoarece utilizatorii recunosc potentialul lor de a imbunatati eficienta.
In trecut, depozitarea gravitationala a paletilor era instalata in special ca depozit tampon in zonele de productie precum si in cele de depozitare si expediere.
In zilele noastre, exista o tendinta puternica de a utiliza sistemul de depozitare gravitationala a paletilor deoarece principiul FIFO este strict mentinut.
O optiune la fel de interesanta o constituie stelajele pentru paleti cu sistem push-back care permit depozitarea compacta, in conformitate cu principiul LIFO.

Configuratia compacta, specifica a traveelor pe latime si inaltime conduce la o densitate mare de depozitare si astfel la o utilizare optima a volumului de depozitare disponibil. In cazul depozitarii gravitationale a paletilor, utilizarea spatiului podelei este cu 60% mai mare decat in cazul stelajelor conventionale.
In plus, disponibilitatea constanta a stocurilor elimina timpii morti.

www.rafturigravitationale.ro

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Elmas
Persoana de contact: Paraipan Marius
Adresa: B-dul Grivitei, Nr.1y
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0268-308700
Fax: 0268-308705
Website: http://www.1234.ro, http://www.elmas.ro, http://www.stivuitoare.ro, http://www.ascensoare.ro, http://www.podurirulante.ro, http://www.cirro.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi