Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Elegance Decor Srl

Excelenta prin calitate
0758.084.106, 0743 265 533; 0722 309 650

Despre noi

Trimite mesaj
Conceptul Elegance Decor s-a dezvoltat din dorinta de a oferi alternative clientilor interesati de amenajarea completa a locuintelor private, birouri, hoteluri si restaurante. Gama de produse este de cea mai inalta calitate, conferind clientilor atat eleganta cat si valoare la preturi accesibile.

Decoratiunile interioare - plinte de parchet, cornise si brauri decorative, scafe pentru iluminat indirect, coloane si pilastri ornamentali, panouri si vopsea decorativa, tapet si fototapet - reprezinta produse profesionale, realizate la cel mai inalt standard calitativ.

In gama noastra de produse puteti gasi de asemenea profile pentru fatada precum solbancuri, ancadramente usi si ferestre, frontoane si arcade, termosisteme sau console si chei de bolta.

Specialistii Elegance Decor va stau la dispozitie pentru a va alege produsele dorite prin consiliere profesionala urmarind a oferi locuintei dumneavoastra eleganta si unicitatea dorite.
Produse si servicii:
plinte, cornise, scafe, brauri decorative, coloane si pilastri ornamentali, tapet, mocheta, panouri decorative 3D din trestie de zahar sau beton, vopsea si tencuiala decorativa.
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2011

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Elegance Decor Srl
Persoana de contact: Piperea Viorel
Adresa: Str. Lanariei Nr. 116
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0758.084.106
Telefon mobil: 0743 265 533; 0722 309 650
Website: http://www.elegance-decor.ro