Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Electrocuplaje Srl

0753.332.238,

Perii electrografitice

Perii electrografitice
Model:
Perii electrografitice
Out of stock
Telefon:
0753.332.238
 

Detalii produs

Semifabricatul electrografitic, avand simbolul EGR, este un material pentru perii colectoare cu o cadere de tensiune medie, la contactul perie-colector exista un coeficient de frecare mic sau mediu, astfel incat peria functioneaza cu pierderi mici.

Periile electrografitice echipeaza toate masinile moderne, stationare sau de tractiune, de tensiune joasa, medie sau inalta, in curent continuu sau alternativ. Materialele electrografitice sunt fabricate in calitati diferite EGR-3, EGR-4, EGR-5, EGR-8, EGR-9, EGR-10, EGR-12, EGR-14, EGR-16, EGR-18, EGR-19, EGR-20, si EGR-23.

Periile electrografitice sunt utilizate in general pentru: motoare si generatoare de curent continuu, masini stationare pentru echipamente industriale, masini tehnologice utilizate in siderurgie, textile, industria celulozei si hartiei, prelucrarea cauciucului, servomotoare cu intrefier axial, motoare electrice universale. In tractiunea electrica, varietatile periilor electrice sunt folosite pentru echiparea masinilor electrice auxiliare pentru locomotive si pentru metrou, si pentru echiparea motoarelor de tractiune urbana (tramvaie si troleibuze).

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Electrocuplaje Srl
Persoana de contact: Mihai George
Adresa: Strada Jean-Alexandru Steriadi, Nr. 29, Bl.VI, Sc.A, Et. P, Ap. 2, Sect 3
Localitate: Bucuresti
Judet: Ilfov
Telefon: 0753.332.238
Fax: 0317.800.770
Website: http://www.electrocuplaje.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi