Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

An smart idea for energy!

Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Invertoare Conext XW+7048E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

245
Brand
Conext XW+7048E
Out Of stock
Descriere
Invertoare/charger - 606/5000
ConextTM XW + este un convertor hibrid monofazat si trifazat adaptabil, cu functionalitate de legatura la retea si intrari duble de curent alternativ. Controlerele de sarcina solare disponibile, monitorizarea si modulele de control automat ale generatorului permit o adaptabilitate suplimentara.

De la o singura unitate ConextTM XW + la grupuri de pana la 76,5 kW, ConextTM XW + este un sistem scalabil care permite integrarea capacitatii solare, dupa cum este necesar.

Adaptabil si scalabil, sistemul Schneider Electric ConextTM XW + este singura solutie pentru aplicatii de retea interactiva si off-grid, rezidentiale si comerciale, solare si de rezerva.

Xantrex™ a adus o noua generatie de invertoare/charger prin introducerea sistemului XW Hybrid Inverter/Charger, care este inima sistemului XW. Avand ca destinatie principala sistemele off-grid (sisteme autonome) si sisteme de backup. Sistemele XW pot functiona impreuna cu diverse surse si generatoare de energie alternativa (solara, eoliana si hidro) furnizat energia electrica la un nivel foarte inalt de calitate.

Facilitati

Disponibil in variante de 5500W si 6800W
Curent electric superior celui furnizat din retea cu forma de unda sinusoidala pura
Incarcare in 3 trepte (incarcare in plin, absortie, incarcare de mentinere) si egalizare de baterie. Avand sensor extern de temperatura pentru cresterea performantelor.
Modul de control programabil cu display LCD si indicatoare LED
Control integrat a pornirii pentru generatoare cu 1 si 3 faze
XanBus™-enabled network communication
Configuartie in 3-faze disponibila pentru aplicatii industriale.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura