Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Ecor Srl

Magazinul casei tale!
0745429039,

Despre noi

Trimite mesaj
Infiintata in anul 1991, Ecor Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov.

Compania Ecor S.R.L. comercializeaza o gama larga de articole menaj, jucarii, Firma noastra are o echipa de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In cadrul companiei ECOR S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala.

Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Principala preocupare a companiei ECOR S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.
Produse si servicii:
articole menaj, jucarii, candele, ornamente de sarbatori, cani, farfurii, boluri din ceramica, boluri din sticla, boluri de plastic, birotica, birotica Brasov, articole de curatenie universale.
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1991

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Ecor Srl
Persoana de contact: - -
Adresa: Str. Matei Basarab, Nr. 74
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0745429039