Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Cordostef Srl

+40736996335,

Drojdie de bere inactivata Drovid Forte

Telefon:
+40736996335
 

Detalii produs

Inlocuitor natural de polen - supliment proteic pentru albine.

Saccharomices cerevisae sub forma de pulbere. Proteina min. 40%

Ingredientul natural valoros in hrana albinelor. Pentru ca familiile de albine sa se dezvolte in mod natural si sa atinga dezvoltarea maxima la inceputul marilor culesuri din natura, hrana cu suplimente proteice este foarte necesara. Astfel de hraniri se fac mai ales in cazul lipsei pasturii din stup.

Drojdia de bere inactivata reprezinta cel mai bun substituent al polenului, asigurand atat proteina necesara cat si un intreg complex de vitamine, minerale, oligoelemente si aminoacizi. Toate acestea sunt posibile datorita procesului tehnologic specific de uscare si inactivare instant a drojdiei de bere, orice alta metoda de uscare duce la distrugerea moleculelor constituentilor drojdiei, astfel se reduce drastic calitatea acesteia.

Un alt mare avantaj il constituie faptul ca prin folosirea drojdiei de bere inactivata, se elimina riscul transmiterii bolilor. Hranirile proteice se fac in general toamna si primavera, dar se pot face si vara, in perioadele secetoase, cand polenul lipseste din natura, lipsa acestuia ducand la limitarea pontei matcii si slabirea familiilor de albine.

Hranirile proteice ajuta la formarea corpului gras, stimuleaza familiile de albine sa isi reface efectivul sis a porneasca mult mai rapid. In lipsa aportului proteic, matca nu va incepe ponta, albina tanara neputand sa inlocuiasca la timp albina batrana.
Pentru mai multe informatii vizitati http://drojdiifuraje-cordostef.ro

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Cordostef Srl
Persoana de contact: Corduneanu Cristin
Adresa: Str. Cteru Florin, Nr. 9/2
Localitate: Focsani
Judet: Vrancea
Telefon: +40736996335

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi