Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bioeuro Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Automatizare activitate productie
1500 €
Brand
BPM - business process management
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Bioeuro BPM este o solutie software destinata tuturor firmelor care doresc sa-si automatizeze procesele derulate de oameni sau de masini pentru a castiga un control crescut asupra evenimentelor care se deruleaza in firma si sa aiba posibilitatea de interventie rapida de cate ori conditiile se schimba.

Solutia se poate folosi la organizarea activitatii de vanzare prin urmarirea ofertelor facute, prin accesul oamenilor de vanzari la o structura in care se afla toate informatiile necesare lor filtrate in prealabil de solutie software care le ofera exact informatiile de care au nevoie.

Bioeuro BPM se foloseste si la organizarea productiei prin evaluarea capacitatii de productie a utilajelor existente in fabrica si alinierea comenzilor primite la aceasta in asa fel incat utilajele sa fie utilizate la maximum.
Solutia oferita de noi calculeaza in permanenta care este solutia optima pentru orice situatie si da posibilitatea managerului sa intervina si sa faca modificari in solutie daca este necesar - apar urgente, lipsuri de materiale etc - fara ca restul proceselor sa aiba de suferit.

Experienta acumulata pana acum ne ajuta sa putem oferi cel putin o parere clara asupra modului in care un proces se poate automatiza, sau digitaliza  in asa fel incat rezultatele sa fie optime si informatia sa poata fi folosita de oriunde in timp real.
Din Gura in Gura