Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
S.c. Domated S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Supliment alimentar Ginkgo Curcumin 95 120 cps Herbagetica
69 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ginkgo Curcumin95 are o formulă unică, inovatoare ce conține și 4 extracte intense din cele mai recunoscute plante specializate în tratarea bolilor neuronale cât și pentru susținerea funcțiilor sistemului nervos.

Contribuie la:
protejarea împotriva morții neuronale ischemice
creșterea activitații celulelor implicate în procesul de memorare
antioxidare
îmbunătățește funcțiile vasomotorii
reducerea adeziunii celulare

Într-un studiu realizat în anul 1997 de către cercetătorul Le Bars și echipa sa s-a examinat efectul Ginkgo Bilobaasupra persoanelor cu Alzheimer. Radicalii liberi și inflamațiile reprezintă principalele cauze ale morții celulelor neuronale în cazul bolnavilor Alzheimer. Așadar, echipa de cercetători a ales Ginkgo Biloba,datorită acțiunilor sale antioxidante și antiinflamatorii, ca și principal tratament natural pentru Alzheimer. La acest studiu au luat parte 309 de participanți ce sufereau de tulburări cognitive moderate și severe cauzate de Alzheimer. Participanții au fost împărțiți în două grupuri: unui grup i s-a administrat Ginkgo Biloba (120 mg/zi), iar celuilalt grup Placebo. Studiu s-a desfășurat în 6 centre de cercetare de pe teritoriul SUA, pe o perioadă de 13 luni. Cercetătorii au evaluat 3 arii: tulburările cognitive, comportamentul social și psihopatologia în general. Rezultatele studiilor demonstrează că tratamentul cu Ginkgo Biloba a produs efecte benefice semnificative în 2 dintre cele 3 arii studiate, și anume: tulburările cognitive și comportamentul social.

În concluzie, studiul scoate în evidență că tratamentul cu Ginkgo Biloba încetinește evoluția bolii și contribuie la tratarea persoanelor cu Alzheimer.

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale Aromatice şi Produse ale Stupului Notificare nr. 9919/15.12.2015.

*Informaţiile furnizate de Herbagetica pe site-ul propriu sau pe alte canale de comunicare au caracter informativ şi nu intenţionează să substituie sfaturile profesionale ale medicului dumneavoastră sau ale altor cadre medicale. Informaţiile despre produse nu îşi propun să identifice sau să vindece orice boală. Recomandările de pe site-ul Herbagetica nu înlocuiesc consultul medical de specialitate şi nu reprezintă un diagnostic sau un tratament specializat. Alături de consumul suplimentelor alimentare Herbagetica, recomandăm un stil de viaţă sănătos, bazat pe mişcare şi alimentaţie adecvată.

Compoziție per 1 capsulă:

Ginkgo Biloba extract 50:1 standardizat cu 24% ginkgoflavonoide și 6% ginkgolide 80 mg
Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus) 70 mg
Spirulină (Platensis) standardizată cu 60% proteine 70 mg
Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 60 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizată cu 50% proteine 60 mg
Curcumin95 C3 Complex  (Curcuma longa) extract standardizat cu 95% curcuminoide 40 mg
Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperină 10 mg

Administrare câte 1 capsulă pe zi

Precauții: Nu se cunosc

Contraindicaţii: Nu se cunosc.
Din Gura in Gura