Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Zgarda electronica de dresaj Bigleash S-15
30035
Brand
S-15
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Zgarda electronica dresaj cu telecomanda BigLeash S-15 este mai inteligent decat alte zgarzi electronice si este singurul, care functioneaza pe baza undelor radio FM. Datorita acestei caracteristici, BigLeash nu se interferenteaza cu aparatele electrice din jurul casei (tehnologia digitala SAFELINK). O alta caracteristica foarte importanta folosita numai la zgarda electrica BigLeash este comunicarea bidirectionala intre transmitatorul portabil si receptorul, care se afla pe zgarda patrupedului (tehnologia “In-Touch”).

Caracteristicile zgarzii electronice dresaj BigLeash S-15:

Ecran multifunctional ce ofera multe informatii in acelasi timp:
Afisajul LCD de pe telecomanda portabila a zgarzii electrice de dresaj BigLeash S-15 va ofera mai multe informatii utile decat orice alta zgarda canina similara. Toate informatiile de care aveti nevoie, sunt disponibile dintr-o privire, fara sa pierdeti vremea cu cautarea lor.

“In-Touch”, comunicare bidirectionala:
Zgarda electrica de dresaj BigLeash S-15 este singura zgarda electrica, cu comunicare in ambele sensuri (intre telecomanda portabila si receptor). Aceasta caracteristica importanta va ajuta sa stiti aproximativ la ce distanta este patrupedul Dvs. Ecranul LCD va semnala in cazul in care cainele Dvs. este aproape sa iasa din raza de actiune a transmitatorului, astfel puteti avertiza patrupedul de a reveni inainte de a fi prea tarziu.

15 nivele de stimulare:
Zgarda electrica de dresaj BigLeash S-15 ofera 15 nivele de avertizare prin impuls electric si poate sa fie folosit si in cazul cainilor celor mai sensibili si incapatinati. Datorita acestei caracteristici puteti acoperi o gama variata de nevoi de formare si personalitati ale animalelor de companie, dar nu atat de multe incat alegerea nivelului corect sa necesite un grad avansat de utilizare.

4 optiuni de semnal:
Selectati semnalul corespunzator, atunci cand aveti nevoie de ea:
Butonul A= Avertizare sonora / vibratie: puteti avertiza patrupedul Dvs.”bland” prin avertizari sonore sau vibratii, in functie de care aveti nevoie (setari separate)
Butonul B= Avertizare prin impuls electric scurt: puteti trimite un singur semnal de instruire.
Butonul C= Avertizare prin impuls electric continuu: puteti trimite un semnal continuu atata timp, cat tineti apasat butonul (max. 8 secunde).

Semnal de cel mult 800m:
Raza de actiune este de 800 m, mai mult decat suficient pentru a putea lasa cainele sa se joace liber atunci cand va duceti la plimbare.

Two-Dog Ready:
O zgarda electrica de dresaj BigLeash S-15 poate fi folosit si cu doi patrupezi. Foarte usor puteti schimba receptorul cu care lucrati prin apasarea a unui buton. Deoarece cainii pot avea nevoi diferite de formare (avand personalitati diferite), puteti salva setarile separat pentru fiecare patruped imparte.

“FireFly Nightlights”:
Toate receptoarele BigLeash S-15 au doua bare de lumini (LED-uri), care pot fi activate de la telecomanda BigLeash prin simpla apasare a unui buton. Caracteristica FireFly este un avantaj mare pentru localizarea patrupedului in intuneric.

Receptorul este impermeabil:
Deoarece si cainii sunt caini si sunt curiosi!

Finisaj“Soft-Touch” :
Finisarea unica ofera o prindere confortabila si sigura, protejand transmitatorul.

Baterie:
- Baterie Li Polymer
- 3.7V
- 300mAh (1 1Wh)
Folositi cu incredere zgarda electronica BigLeash
Din Gura in Gura