Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Docom Electronic S.r.l

Sound & light professional
0262/250871, 0723308411

Despre noi

Trimite mesaj
Docom Electronic S.R.L, a fost fondata in 2003 in Baia Mare, judetul Maramures si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca sisteme audio, amplificatoare, boxe, executare instalatii audio pentru restaurante, cluburi.
Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania

De asemenea, distribuim si comercializam o gama variata de instrumente muzicale, incepand cu instrumente de suflat, saxofon, clarinet, flaut, instrumente de orchestra si fanfara, trompeta, trombon, corn, corn francez, eufoniu, bariton, vioara, viola, violoncel, contrabas, pana la instrumente cu coarde, chitara, mandolina si instrumente cu clape, pian electronic, aranjor, de la marci de renume cum ar fi J. Michael Japonia, Yamaha, Fender, Epiphone.

Totodata in oferta noastra gasiti si sisteme profesionale de lumini si efecte pentru locatii si evenimente, ADJ, Futurelight, Eurolite.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Docom Electronic S.R.L.

Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre.

Docom Electronic S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.
Produse si servicii:
distribuitor instrumente muzicale, j.michael, yamaha, fender, epiphone, instrumente de suflat, instrumente de orchestra si fanfara, sisteme de sunet si lumini profesionale si sisteme pentru auto
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2003

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Docom Electronic S.r.l
Persoana de contact: Dologa Ioan
Adresa: Bd. Bucuresti, Bl. 11
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0262/250871
Telefon mobil: 0723308411
Website: http://www.docom.ro