Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dion Imobiliare
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Apartament 4 camere Drumul Taberei - Sibiu
69500 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dion Imobiliare va prezinta un apartament situat in zona Drumul Taberei - Compozitorilor, fost 1 Mai. Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un bloc de 4 etaje, pe mijloc, astfel incat este calduros iarna si racoros vara. Blocul este foarte curat si linistit, fiind inconjurat de multe spatii verzi.

Ca si dotari parchetul, termopanele si usa metalica sunt de calitate si in culori usor de asortat, instalatia electrica noua. Peretii au fost indreptati si singurul lucru care ar fi necesar este o igienizare.

Are un balcon spatios de 7.67 mp cu iesire in living si dormitor. Bucataria poate fi marita, in cazul in care se doreste.

Compartimentarea este bine gandita si este astfel: holul de la intrare de 4.90 mp ne duce in bucataria de patrata de 6 mp si in livingul cu o suprafata de 16.10 mp.

Din living intram intr-un hol care poate fi amenajat frumos cu un dressing cu o suprafata de 5.40 mp, hol care ne duce in cele 3 dormitoare de 10,30 mp; 12,23 mp si respectiv, 14 mp. Tot din acest hol se intra si baia de 3.40 mp si grupul sanitar de 2.40 mp.

Toate actele sunt perfectate pentru vanzare.

Pretul este foarte usor negociabil.
Din Gura in Gura