Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Diavik Grup Srl.

Utilaje agricole
0040744592500, 0744592500

Tractor Valiant 500 RS

VALIANT 500 RS
Model:
VALIANT 500 RS
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0040744592500
Pret:
37800
 
 

Detalii produs

Valiant 500 RS sunt tractoare cu roti isodiametrice viratoare, realizate in doua versiuni: monodirectionala si reversibila.

Extrem de compacte, Valiant 500 au fost studiate pana in ultimul detaliu pentru utilizare in vii, livezi, sere, sau in general in culturi specializate unde caracterisiticile structurale ale tractorului sunt de o importanta fundamentala pentru a permite utilizarea in mod rational.

Excelenta raza de intoarcere si indiscutabila calitate a motoarelor, tractiunea constanta pentru optimizarea puterii descarcate pe teren este o combinatie compacta si sigura, permitand utilizarea acestor masini in orice tip de teren in cele mai ample game de culturi.

Toate aceste, deasemenea garanteaza tractoarelor din gama Valiant prestatii de top in categorie, cu excelente nivele de productivitate costuri relative scazute de utilizare. Post conducere.

Tractoarele Valiant sunt disponibile in doua versiuni: monodirectionala si reversibila, aceasta din urma permite rotirea postului de conducere (scaun - volan - bord) in foarte scurt timp fara a demonta nimic.

Postul de conducere e realizat pe masura conducatorului: comenzile sunt asezate in mod ergonomic si intuitiv, iar coloana de directie la fel ca si scaunul sunt reglabile in functie de statura conducatorului.

In ciuda dimensiunilor compacte, Valiant pot fi dotate cu cabine de o ridicata calitate ce reprezinta un mediu de lucru ideal in termeni de siguranta, curatenie si comfort.Usile mari permit un acces usor iar suprafetele din sticla optimizeaza vizibilitatea in toate directiile.

Hidraulica
Instalatia hidraulica cu pompa dubla a tractoarelor Valiant 500 permite o utilizare rationala a prizelor hidraulice posterioare (pana la un maxim de 6). Acestea garanteaza o excelenta transmisie de putere la o gama completa de accesorii.

Ridicatorul hidraulic posterior cu dublu cilindru complet cu prindere in 3 puncte de categoria 1.Suportat de instalatia hidraulica, la cerere se poate asista de pozitie si forta controlata.

Acesta din urma asociat cu usurinta in utilizare confera tractoarelor Valiant 500 caracteristici de mare productivitate tipica tractoarelor conventionale.

Pentru cine doreste utilizarea acestuia cu echipamente care trebuie sa copieze terenul, goluri, ridicaturi fara a deteriora suprafata, BCS a realizat pentru Valiant 500 RS Reversibil o foarte practica si utila suspensie hidraulica cu acumulator de azot ce optimizeaza presiunea pe teren a accesoriilor aplicate in al 3-lea punct, facandu-le extrem de performante in orice tip de teren.

Transmisie
Valiant 500 adopta o cutie de viteze cu 24 de viteze, 12 in fata si 12 in marsarier, cu inversor sincronizat. Complet sincronizata in rapoarte, cutia de viteze are o progresie perfecta a tuturor treptelor de viteze cu o trecere optima dintr-o treapta in alta.

Ambreiajul cu discuri multiple in baie de ulei cu comanda mecanica pentru a permite mereu o cuplare elastica si gradata. Asezat in mijlocul tractorului reduce balansul motorului.

Transmisia din interiorul carcasei permite de a avea o garda la sol mare si un centru de greutate foarte jos, care combinate cu tractiunea constanta pe 4 roti, permit miscarea rationala atat in panta cat si pe terenuri neregulate.

Diferentialul anterior si posterior cu blocaj prin comanda elecrohidraulica la versiunea reversibila si mecanic la cea monodirectionala, garanteaza tractorului maximum de tractiune.

DETALII TEHNICE:
- ASPIRATIE : Naturala
- CASA CONSTRUCTOARE : Lombardini
- CILINDREE MOTOR : 2199
- CUPLU MOTOR MAX (NM/ROT. MIN) : 140 / 1800
- NIVEL EMISII : Tier 3
- PUTERE (KW/CV) : 34 / 46
- REGIM NOMINAL (ROT/MIN) : 2800
- TIP MOTOR : LDW 2204 Plus
- TIP RACIRE : Apa

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Diavik Grup Srl.
Persoana de contact: Barsan Valentin Victor
Adresa: Strada Faget, Nr. 194
Localitate: Ghimes Faget
Judet: Bacau
Telefon: 0040744592500
Telefon mobil: 0744592500
Fax: 0234385839

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi