Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Debt Security Srl

0784 298 739,

Despre noi

Trimite mesaj
Cunoastem situatia financiara din ultima perioada si dorim sa venim in sprijinul dvs.

Oferta noastra de colectare si recuperare debite se refera la situatiile in care dvs aveti in contabilitate facturi emise catre partenerii dvs de afaceri si ramase neincasate.

Debt Security este o companie formata dintr-o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu, care se implica cu succes in procesele recuperarii creantelor atat pe cale judiciara cat si pe cale extrajudiciara.

Aria de acoperire a serviciilor noastre de recuperare creante si colectare debite se refera atat la debitori persoane fizice cat si la persoane juridice pe intreg teritoriul Romaniei si in statele membre UE.

Obiectivul nostru este sa convingem debitorul, folosind numai proceduri legale, de avantajele stingerii datoriei pe cale amiabila fara a fi pus in situatia de a regreta ca nu a ajuns la o intelegere cu noi.

Vom face toate demersurile legale posibile sa mediem orice litigiu, iar plata servicilor noastre o veti face numai in momentul recuperarii efective a debitelor.

Ca si garantie pentru eforturile pe care le vom depune pentru a recupera debitele dvs in cazul in care Debt Security nu poate recupera debitul, dvs nu trebuie sa ne platiti nimic.

In plus avem cele mai mici tarife existente pe piata recuperarii de creante care pornesc de la 1% din suma efectiv recuperata.

Costurile dvs sunt pe baza comision succes,comision platit in momentul recuperarii creantei, toate celalalte costuri fiind suportate de Debt Security.

Pentru mai multe informatii apelati la unul din reprezentantii nostri pentru o consultanta gratuita.

Pentru mai multe informatii accesati www.debtsecurity.ro
Produse si servicii:
servicii principale: recuperare de creante si datorii comerciale, colectare debite, servicii secundare: managementul eficientizarii incasarilor, consultanta contractuala
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Debt Security Srl
Persoana de contact: Litoiu Jana
Adresa: Str. Pietei, Nr. 6
Localitate: Recas
Judet: Timis
Telefon: 0784 298 739
Fax: 0356 813 889
Website: http://www.debtsecurity.ro