Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Seriozitate si profesionalism

Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Debitare cu oxigaz (grosime 8-200mm)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Debitam cu oxigaz (oxigen si propan) tabla din otel obisnuit, nealiat sau slab aliat avand grosimi intre 15-200mm, forme simple sau complexe, conform cu specificatia/documentatia clientului.
Debitarea oxigaz pe masinile MIX-CUT cu CNC-GN.
In general, pe masinile noastre, procedeul este folosit la debitarea tablelor groase intre 15 si 100mm, cu precadere in intervalul 20 – 60mm. Pentru grosimi mai mari solicitati optiunea de taiere pana la 200mm.
In esenta, se aprinde un amestec de oxigen si un gaz de ardere (acetilena / butan-propan), amestec format in cutitul de taiere, dupa care, flacara se mentine deasupra tablei ce urmeaza a fi debitata, in punctul in care urmeaza sa fie perforata tabla, pana in momentul in care aceasta ajunge, local, la temperatura de ardere / oxidare (750-900 grd.C) si se formeaza o pata de culoare rosu aprins. Acesta este momentul in care este pornit oxigenul de taiere, care, oxidand metalul, perforeaza foaia de tabla dupa care masina se poate pune in miscare dirijand cutitul de taiere pe conturul programat. O observatie importanta este ca toate acestea sunt posibile numai daca tabla este din otel aliat sau slab aliat cu un continut scazut de Carbon. Asta pentru ca la aceste tipuri de otel, temperatura de ardere/oxidare este sensibil inferioara temperaturii de topire si astfel putem debita materialul “arzand-ul” (si nu topindu-l) pe o zona ingusta de-a lungul unui contur.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura