Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Euro Cigars Trading Srl

0731750750, 0731750750

Despre noi

Trimite mesaj
Incepand cu anul 2011, firma noastra este unicul distribuitor autorizat de trabucuri si tigari de foi al importatorului DAVIDOFF in Romania.
Firma noastra comercializeaza pe piata din Romania urmatoarele branduri de trabucuri din portofoliul Oettinger Imex/Davidoff International : DAVIDOFF, ZINO PLATINUM, ZINO CLASSIC, THE GRIFFIN'S, WINSTON CHURCHILL, PRIVATE STOCK , BUNDLE SELECTION, CAMACHO.

Cu o istorie ale carei origini se intind catre inceputul secolului XX, brandul Davidoff este astazi emblema unui imperiu de lux care genereaza un venit de peste 1 miliard de euro anual din vanzarea accesoriilor si a produselor pe baza de tutun si produce cca 22 milioane de trabucuri anual.
Istoria indelungata a companiei nu a fost lipsita de provocari, un exemplu fiind anul 1989, cand detinatorul brandului Davidoff a hotarat renuntarea la colaborarea cu fabricantii cubanezi, dupa 30 de ani de parteneriat in care aportul sau la consolidarea imaginii havanelor drept cele mai bune trabucuri din lume a fost esential. Decizia a fost determinata de faptul ca partenerii din Cuba nu mai respectau standardele calitative minime acceptate ale produselor grupului.

Dificultatile generate de aceasta decizie s-au legat de gasirea unui alt tip de trabuc care sa inlocuiasca aroma si gustul unice specifice produselor din tutun cubaneze. Pana la urma, compania si-a mutat productia din Cuba in Republica Dominicana.

Renumele brandului Davidoff a fost piesa centrala in pozitionarea trabucurilor premium dominicane ca numarul unu la nivel international. Anual, in Republica Dominicana se produc aproximativ 183 de milioane de trabucuri premium manual, respectiv 170 de milioane de trabucuri in mod automatizat.

Tutunul a trecut de pe locul 14 pe podiumul exporturilor Republicii Dominicane, iar din punctul de vedere al pietelor de export clasamentul indica SUA ca principal client, cu o pondere de peste 20% in cifra de afaceri a grupului, urmate de Germania, Franta, Spania, Elvetia si Turcia.

Mai mult, lansarea marcii Davidoff Millenium Blend, a carei aroma puternica satisface pretentiile chiar si celui mai exigent fumator de trabucuri, a completat in portofoliul Davidoff golul lasat de renuntarea la havane.

Practic, acum exista cate un tip de trabuc Davidoff pentru fiecare tip de fumator, de la cel care prefera trabucurile mai usoare la cel care isi doreste gustul puternic al unui trabuc deplin.
Produse si servicii:
tigari de foi (trabucuri) Davidoff, Zino, Private Stock, Winston Churchill, The Griffin's, Camacho, Bundle Selection
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Euro Cigars Trading Srl
Persoana de contact: Grigore Andreea
Adresa: Sector 5
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0731750750
Telefon mobil: 0731750750