Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Data Bit Consulting S.r.l.

0741018801,

Despre noi

Trimite mesaj
Prin prezenta avem placerea sa va aducem la cunostinta faptul ca societatea noastra va poate pune la dispozitie o gama variata de produse profesionale pentru instalatii electrice telecomunicatii si voce-date.
Inca de la infiintarea companiei am avut ca obiectiv principal oferirea unei game de produse si servicii care sa satisfaca cele mai diversificate si exigente cerinte ale pietei. In acest sens gama de produse si servicii este complexa si in continua dezvoltare, oferind un excelent raport calitate/pret.
Principalele marci de produse ce se regasesc in oferta noastra sunt nume de prestigiu in domeniu, nume ce asigura performanta, calitate si eficienta: PHILIPS, CAN&POWER, BEGHELLI, ICME ECAB, NEXANS, KOPOS, LEGRAND, MOELLER, OSPEL, GEWISS, SCHRACK
Avantajul colaborarii cu noi il constituie faptul ca, beneficiind de o echipa tanara, dinamica si cu experienta in domeniul constructiilor, avem posibilitatea de a oferi clientilor nostri atat produse standard ce se integreaza in sistemele deja existente, cat si proiecte luminotehnice si solutii la cheie personalizate conform necesitatilor clientului.

Dorim sa aducem in atentia dumneavostra oferta noastra pentru:

1)O gama variata de produse structurata in principal pe: corpuri de iluminat, aparataj electric, cabluri si conductori, paturi si jgheaburi de cabluri metalice si PVC, doze si accesorii de montaj;
2) O diversitate de servicii: realizare de proiecte luminotehnice cu soft-uri profesionale, consultanta, asistenta tehnica si transport pentru produsele oferite.
Acordam discounturi speciale pe proiecte si cantitati.

Site: http://www.databitconsulting.ro
Produse si servicii:
Corpuri de iluminat, cabluri electrice, aparataj electric, jgheaburi si paturi de cabluri din PVC si metalice, prduse IT, proiectare luminotehnica, consultanta pe produse IT, cablare structurala.
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Data Bit Consulting S.r.l.
Persoana de contact: Viscopoleanu Ciprian
Adresa: sos. Mihai Bravu nr.12
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0741018801
Website: http://www.databitconsulting.ro