Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Servicii de curatenie

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Danistir & Manu Srl este o companie profesionala de servicii de curatenie care a trecut de sistemul de certificare duala. Compania este o companie de servicii profesionale de curatare care integreaza curatarea si gazduirea afacerilor, curatarea zidurilor exterioare ale cladirilor inalte, finalizarea proiectului, curatarea pustiilor, ceruirea si lustruirea pardoselilor, intretinerea si renovarea pietrei, podeaua, covorul, materialele decorative, pielea, curatarea carpelor etc.

DANISTIR & MANU SRL. a fost infiintata in 2015 si are multi  angajati, integrand talentele conducerii si personalul de curatenie si curatenie.Serviciile companiei sunt in conformitate cu standardul de calitate  si sistemul de management al mediului  modelul de gestionare a sistemului dual dual, iar modelul de management adecvat pentru companie este proiectat in functie de conditiile reale de curatare ale fiecarui amplasament.

DANISTIR & MANU acorda intotdeauna atentie satisfactiei clientilor si foloseste apeluri telefonice, chestionare, interviuri si alte forme pentru a intelege serviciile, a imbunatati serviciile si a imbunatati calitatea serviciilor ca raspuns la probleme. Continuam sa imbunatatim procesul de service, sa imbunatatim eficienta muncii si sa crestem serviciile room-in pentru a satisface nevoile de servicii ale proprietarilor de cladiri.

Serviciul de curatare DANISTIR & MANU va efectua controlul ciclului de calitate din mai multe elemente conexe, cum ar fi interviul chelnerului, selectia, instruirea, achizitionarea materialelor si gestionarea serviciului de curatenie la fata locului.

Judecati standardele de calitate bazate pe informatii si date si imbunatatiti continuu calitatea serviciilor noastre de curatenie.

Tel.: 0733388820.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura