Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Daft S.r.l.

+40256215577, +40747923527

Despre noi

Trimite mesaj
Firma noastra a fost infiintata in anul 2004 avind ca obiect de activitate comertul cu utilaje si echipamente de constructii, precum si lucrari de demolare si organizare de santier. Experienta angajatilor, acumulata pe parcusul a 10 ani, ne-a permis sa abordam acest domeniu cu profesionalism.

Contactele stabilite si cerintele clientilor nostrii au contribuit in mod decisiv la conturarea gamei de produse pe care o comercializam. La dinamismul si performantele firmei concura atit profesionalismul angajatilor cit si cunosterea ultimelor tehnologii in domeniul utilajelor de constructii.

Flexibilitatea este punctul nostru forte, incercind sa oferim clientilor solutiile optime tehnico-financiare. De altfel, motto-ul firmei noastre este: “ Noi nu vindem utilaje, vindem solutii !”. Parteneriatele externe ne-au permis accesul pe piata utilajelor, marea majoritate a furnizorilor fiind externi.

Astfel reusim sa obtinem preturi atractive si termene de livrare mai scurte. Un alt punct forte al firmei noastre este service-ul, prin care asiguram reparatiile utilajelor din perioada de garantie cit si din perioada de post garantie.
Produse si servicii:
echipamente de mica si medie mecanizare pentru constructii, inchirieri de utilaje
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Daft S.r.l.
Persoana de contact: Mates Sebastian
Adresa: Barbu Iscovescu, 2
Localitate: Timisoara
Judet: Timis
Telefon: +40256215577
Telefon mobil: +40747923527
Fax: +40256215577