Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Teleperformance Romania

0214010800,

Despre noi

Trimite mesaj
Suntem o companie multinationala franceza, lider mondial in externalizarea CRM, prezenta pe fiecare continent, iar acum prezenta si in Romania, la Bucuresti.

Teleperformance Romania a fost infiintata in noiembrie 2004 iar activitatea oficiala si-a inceput-o in martie 2005. Printre clientii nostri din Romania se regasesc banci precum RAIFFEISEN, UNICREDIT, CITIFINANCIAL, Alpha Bank sau companii de telefonie mobila precum COSMOTE sau ORANGE.

Teleperformance Romania deserveste si piata internationala - derulam proiecte pentru piata din Italia, Marea Britanie, Germania si Elvetia cat si pentru cea din Grecia, folosind limbile de origine ale respectivelor piete.

Oferim servicii de telemarketing altor companii. Cu alte cuvinte, alte companii externalizeaza catre noi o parte sau intreaga lor activitate de relatii cu clientii, call center, suport tehnic samd. Din iunie 2006 oferim in premiera servicii inbound in regim 24/ 7, devenind astfel unicul call center din Romania cu un orar de lucru prelungit
Produse si servicii:
customer care, telesales, debt collections, cross&up selling, technical support
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
501-1000
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Teleperformance Romania
Persoana de contact: Florin Panait
Adresa: Str. Sebastian, Nr. 72
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0214010800