Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Sc Shanti E.v.u. Srl

Reiki=armonie !
0745166945,

Terapie tratament Bowen in Ploiesti

Out of stock
Telefon:
0745166945
Pret:
35 lei
 

Detalii produs

Tehnica Bowen este o terapie holistica, ce se bazeaza pe declansarea capacitatii de auto-vindecare a propriului nostru corp. Suntem fiecare in parte individualitati unice, deci si afectiunile de care suferim pot sa se manifeste diferit. Exista insa un medic care stie exact ce este in neregula si unde este localizata cauza problemelor – DOCTORUL INTERIOR! Prin aplicarea miscarilor specifice Bowen, extrem de delicate, pe anumite locatii precise de pe corp, trezim “Doctorul Interior” care preia comanda si incepe procesul de vindecare!

Ati incercat medicamente agresive, cu mai multe efecte secundare decat beneficii? V-ati simtit vreodata ca un cobai de laborator, schimband constant retetele si adaugand mereu alte si alte pastile pentru a contracara efectele celorlalte? Considerati ca solutia sugerata pentru rezolvarea problemei dumneavoastra este agresiva si invaziva?

Avem metoda optima de a va readuce in echilibru si armonie! Corpul dumneavoastra trebuie sa regaseasca drumul catre functionarea echilibrata, sa reinstaleze mecanismele de auto-aparare si sa aleaga un optim, in circumstantele date, pentru cea mai buna stare de sanatate posibila.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Shanti E.v.u. Srl
Persoana de contact: Vasilescu Cristian
Adresa: Str. Baraolt, Nr. 13, Bl. 47, Sc. A, Ap. 25, Et.. 4
Localitate: Ploiesti
Judet: Prahova
Telefon: 0745166945

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi