Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc C & N Hidroterm Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Purificator de aer Fresh Air By Ecoquest
3858 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ocuoa pozitia caea mai avansata in domeniul Purificare de aer de pe planetă (purifica aerul până la 300 mp şi ucide 99,9% din germeni pe suprafeţe!)

Din primul minut de functionare, mirosurile neplacute si fumul de tigara sunt anihilate si complet dezintegrate.

Dupa cateva minute deja puteti considera ca aveti un intreg sistem imunitar ce lupta in jurul dumneavoastra, pentru dumneavoastra.

Are un ventilator in cinci trepte,cu putere reglabila in functie de spatiu – intre 0 si 279 m patrati, pentru o sterilizare la 2,4,6 si 8 ore.

La acest purificator tehnologia folosita este celula ActvePure(RCI),doua tipuri de ionizare si tehnologia ozonului, ajustabil prin folosirea modului Away.

Simplu si usor de folosit, datorita comenzilor ce pot fi facute din telecomanda.

Aparatul de purificat aer comunica cu noi printr-un ecran de cristale lichide, informatii legate de eventuale curatiri, schimb de piese, etc

Poate functiona continuu 24 de ore din 24, asigurand astfel ioni activi naturali, siguri si sa emita "agenti de curatire" impotriva mirosurilor, bacteriilor si fumului.

Modul normal de folosire, utilizeaza exclusiv tehnologia ActivePure(RCI) , cu emitere de ioni, si distrugerea particulelor iritante,a bacteriilor si virusilor.

Modul inalt de folosire a purificatorului, adauga la sistemul ActivePure prin convertirea si activarea oxigenului, puterea de a elimina complet contaminatorii.

Opt ore de folosire a modului Away va sterilizeaza aproape complet spatiul in care va aflati, iar aerul este incarcat cu mult oxigen activ ce permite mentinerea sterilizarii o perioada mai indelungata, chiar daca nu ati mai pune in functiune purificatorul.

Intr-o incapere lipsita de factori nocivi excesivi cel mai indicat este modul normal si constant de folosire iar intr-o incapere in care aveti alimente, fructe, sau intr-o incapere in care se fumeaza, sau exista toxicitate, folosirea modului Away la perioade mai mici sau mai mari de timp va creea cele mai bune conditii pentru a va putea bucura din plin de sanatate.

Nici o zi fara un mediu curat !

Rezultatele testelor efectuate 24 de ore in cadrul Universitatii de Stat Kansas, despre efectele Active Pure de distrugere a bacteriilor pe diverse suprafete:

Staphylococcus aureus 98,50 %
Meticillin rerezistens staphyloccos aureus 99,80 %
E. Coli 98,10 %
Bacillus spp 99,38 %
Streptococcus spp. 96,40 %
Pseudomonas aeruginosa 99,00 %
Listeria monocytogenes 99,75 %
Candida albicans 99,92 %
Stachybotrys charterum 99,93%

EFECTE

omoara acarienii reduce numarul bacteriilor si virusilor in proportie de 99,999 % indeparteaza polenul si alti factori alergici - iritanti distruge mucegaiul si previne aparitia acestuia asigura un mediu sanatos, armonios in spatiile interioare anihileaza praful, fumul si fumul de tigara
neutralizeaza mirosurile.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura